Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δώστε τους άλλοθι… γινόμαστε ηλίθιοι, όπως μας θέλουν οι «αντιεξουσιαστές»!!!


Μας χρησιμοποιούν επιβάλλοντας

την δική τους εφιαλτική εξουσία


Όλοι μας γνωρίζαμε πως σήμερα θα ήταν μία διαφορετική ημέρα. Ευτυχώς, η νύχτα που πέρασε δεν είχε ακραίες καταστάσεις, παρά μόνο συνεχόμενες συλλήψεις βανδάλων και «κουκουλοφόρων ληστών» από ιδιοκτήτες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα, όμως, έγιναν οι διαδηλώσεις πολιτών που εξέφραζαν την αγανάκτησή τους κατά των αντιλαϊκών μέτρων και της ισχύουσας εξοντωτικής πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή.
Σήμερα, μέσα από αυτές τις διαδηλώσεις, οι υπεύθυνοι που τις διοργάνωσαν και τις εκτέλεσαν, έδωσαν το δικαίωμα σε όλον αυτόν τον συρφετό αλητών κουκουλοφόρων και καταστροφέων, που επιτίθεται κατά του πολιτεύματος, κατά της δημοκρατίας και κατά των συμφερόντων, δικαιωμάτων και ελευθεριών του πολίτη, να μπορούν να ισχυρίζονται πως κάνουν αγώνα δίκαιο!!!

Σήμερα, αυτοί οι ανεγκέφαλοι απέκτησαν το άλλοθι που απλόχερα τους παραδόθηκε από τους γνωστούς εργατοπατέρες που το μόνο που κατάφεραν στον συνδικαλισμό τους ήταν η καταστροφή και η εξαφάνιση των εργατικών δικαιωμάτων και η αφόρητη πίεση που δέχεται η εργατική τάξη.
Σήμερα, τα γελοία υποκινούμενα υποκείμενα, «βρήκαν δίκαιο» και για μία ακόμη φορά βιάστηκε η πραγματικότητα στο βωμό της πολιτικής αποπροσανατολισμού του λαού.
Σήμερα, ο γόνος πλουσίας οικογενείας, ονόματι Τσίπρας, κατέθεσε στις τηλεοπτικές κάμερες «ήρθε η ώρα να πάρουμε την εξουσία, για να νιώσει ο νέος ασφάλεια στο μέλλον»… Δήλωση, που ξεσκεπάζει τις διαθέσεις του, αλλά και τις προσωπικές του σχέσεις με τους «κουκουλοφόρους» και τους εντολείς τους.
Σήμερα, για μία ακόμη φορά τα τηλεοπτικά κανάλια (με πρωτεργάτη το Γερμανοκρατούμενο Alpha και τους Γερμανογραμμένους δημοσιογραφίσκους του) βίασαν την δικαιοσύνη, εκδίδοντας πορίσματα, καταδικάζοντας απερίφραστα και εξαφανίζοντας κάθε ίχνος δημοκρατικότητας, έριξαν στο πυρ το εξώτερο τον κατηγορούμενο, για το έγκλημα του νεαρού 15χρονου Αλέξη, ειδικό φρουρό.
Σήμερα, γονείς κατέβασαν
ηλιθιωδώς φερόμενοι, τα παιδιά τους σε πορείες και τα εξέθεσαν σε μέγιστους κινδύνους, προκαλώντας την μοίρα τους, απέναντι σε αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εντολή να καταστείλουν την βία και να επαναφέρουν την ασφάλεια στη χώρα.
Σήμερα, για μία ακόμη φορά, είδαμε 10χρονα να πετροβολούν μπροστά στις κάμερες με ιδιαίτερη μανία και οργή, αλλά εάν κάποιο από αυτά τα «αθώα» μικρά παιδάκια πάθαινε οτιδήποτε, τότε θα άνοιγε νέος κύκλος αίματος...
Και οι επαναλαμβανόμενες αυτές εικόνες σκοπό είχαν να ισοπεδώσουν τις αστυνομικές αρχές, να ξεσηκώσουν τον κάθε ανεγκέφαλο που νιώθει αγανάκτηση και να τον οδηγήσουν, εκθέτοντάς τον, δίπλα στους επαγγελματίες «κουκουλοφόρους» δίπλα στον επαγγελματικό στρατό των Εξαρχείων, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα αλλά και άλλοθι…!
Εύγε λοιπόν, ανεγκέφαλοι…!!!
Μπράβο μας, ηλίθιοι, που νομίζετε πως σήμερα θα λύνατε τα προβλήματά σας…!!!
Συγχαρητήρια, πρόβατα άξια προς σφαγή, που απεμπολείτε τα δίκαια και τα δικαιώματά σας σε ένα τσούρμο επαγγελματιών μισθοφόρων, που για μία ακόμη φορά θα πλουτίσουν στην πλάτη σας.
Εύγε, σε όλα τα θύματα της τηλεοπτικής προπαγάνδας, που θύμωσαν επειδή είδαν 25 συνεχόμενες φορές έναν πυροβολισμό αστυνομικού… Αυτό ήθελαν να καταφέρουν αυτοί που το αναμετέδιδαν κι εσείς ως μακάριοι στο πνεύμα, το «φάγατε αμάσητο».
Άξιοι της μοίρας μας και των σχεδίων του Τσίπρα, αυτοσυγκαταλεχθήκαμε σε αυτούς που χωρίς την ομπρέλα καμίας ιδεολογίας συνεχίζουν να προσπαθούν να σας στερήσουν όλα όσα μέχρι σήμερα καταφέρατε…
Δύσμοιρα πλάσματα που βγήκατε για να πιείτε έναν καφέ και είπατε να γιουχάρετε και τους αστυνομικούς, επειδή αντιμετωπίζουν το χάος διακόπτοντας το καφεδάκι σας…
Ανίκανοι να αντιληφθείτε τι πραγματικά γίνεται αυτές τις ημέρες στον τόπο, επειδή σας «έψησαν» τον εγκέφαλο μπροστά στα «πλυντήρια εγκεφάλων» που λέγονται τηλεοράσεις…
Εύγε στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας, που δεν επέτρεψε (παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα) να συσχετιστεί με τους τρομοκράτες της ζωής του τόπου μας, τους στυγνούς επαγγελματίες στρατιώτες «αντιεξουσιαστές», τους πράκτορες και τους «στρατηγούς» που επιχειρούν άλωση των πάντων…
Εύγε και στα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που αναγνωρίζουν την σοβαρότητα της καταστάσεως και φροντίζουν να απέχουν, να παίρνουν ασφαλείς αποστάσεις από τον βούρκο που επιχειρούν να μας ρίξουν οι «κουκουλοφόροι» και τα «καμάρια», τα «παιδιά» του Αλαβάνου και του Τσίπρα…
Ακόμη περιμένουμε, όλοι οι Έλληνες πολίτες δηλώσεις των Τσίπρα και Αλαβάνου που να καταδικάζουν τους κουκουλοφόρους των Εξαρχείων και τους αγαπητούς τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]