Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιοί και γιατί δεν θέλουν να υπάρχει υπεράσπιση για τον ειδικό φρουρό;

Οι φασίστες πίσω από τις κουκούλες

Το περιστατικό το γνωρίζουμε όλοι μας. Ένας άδικος θάνατος, ενός νέου ανθρώπου, σε μία (το λιγότερο) περίεργη περιοχή (κατ' άλλους και περίεργη χρονικά στιγμή) ξεσήκωσε τη μήνη των κουκουλοφόρων που έσπασαν, κατέστρεψαν, έκαψαν, βίασαν, έκλεψαν και αποπειράθηκαν αρκετές φορές να δολοφονήσουν. Θύματά τους καταστηματάρχες, απλοί πολίτες, γυναίκες, αστυνομικοί...
Η λίστα των πεπραγμένων του "πολιτισμού" των κουκουλοφόρων είναι αρκετά μεγάλη και αποδεικνύει περίτρανα τον ψίθυρο που ακουγόταν αλλά δεν υπήρχε η τόλμη (λόγω των υποστηρικτών τους στα ΜΜΕ και όχι μόνο) να γίνει κραυγή...
Είναι φασίστες, νεοναζί με καλυμμένα τα πρόσωπα, εθνομηδενιστές...
Μα, το μεγαλύτερό τους θύμα, τις ημέρες που πέρασαν, ήταν η δημοκρατία, την οποία εξευτέλισαν (με την ανοχή της κυβέρνησης), την διαπόμπευσαν και μέχρι και σήμερα, οι "μέντορές" τους, οι "πνευματικοί τους ηγέτες", οι "χορηγοί", τους εξακολουθούν να πιέζουν προς τον δρόμο την ολικής καταστροφής, θέτοντας όρους προς την πολιτεία (δηλώσεις Αλαβάνου και Τσίπρα) και απαιτώντας την μη νομική εκπροσώπηση του ειδικού φρουρού που πυροβόλησε και σκότωσε το νέο παιδί, τον Αλέξη.

Λύσσαξε το (παρα)κράτος ύστερα από την ανάληψη της υπερασπιστικής γραμμής των ειδικών φρουρών από το διασημότερο ποινικολόγο της χώρας Αλέξη Κούγια διόλου τυχαία γιατί:
- Ήθελε η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με επικεφαλής των Υπουργό Εσωτερικών Παυλόπουλο παρέα με το χοντρό υφυπουργό Χηνοφώτη (αυτόν με τις τρελές αγάπες με τους Τούρκους όσο ήταν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ) να καλύψουν για άλλη μια φορά τη δράση του κατασταλτικού μηχανισμού που λειτουργεί ανενόχλητα από τη μεταπολίτευση & από την κυβέρνηση της ΝΔ & από του ΠαΣοΚ είτε ως 17η Νοέμβρη είτε ως ΕΛΑ είτε ως αναρχικοί είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως ξενοι πράκτορες είτε με μια λέξη ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. Θέλανε να παρουσιάσουν τη δράση των αναρχικών που επιτίθενται πολλαπλώς στην Αστυνομική φρουρά στα γραφεία του ΠαΣοΚ στα Εξάρχεια ως μια βόλτα περαστικών.
Ξέρετε για κανέναν άλλο σκοτωμένο περαστικό να έχουν ξεσηκωθεί όλα τα αναρχοIndymedia του εβραίου Soros;
Εγώ πάντως όχι αν και το αστυνομικό δελτίο καταγράφει καθημερινά πληθώρα αδιευκρίνιστων θανάτων. Και γιατί δεν εκτελεί τη νομοθεσία ο Παυλόπουλος με το χοντρό που έχει και το θράσος να ζητάει συγνώμη για λογαριασμό άλλων, όταν ο ίδιος αφήνει ασύλληπτη τη γιάφκα των υπογείων του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, παρ' όλο που ο νόμος του επιβάλλει να διενεργήσει αυτεπαγγέλτως χωρίς γνώμη της συγκλήτου και να συλλάβει την τρομοκρατική οργάνωση που τελεί ανεμπόδιστα κακουργήματα;
Αφού προσπάθησαν να διαπομπεύουν οποιονδήποτε συνήγορο αναλάμβανε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων όπως επιβάλλει ο νόμος (2 παραιτήσεις) σκοντάψαν στον Κούγια που και χρήμα έχει για να μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα και ήταν ήδη αναγνωρίσιμος στο δημόσιο βίο είτε το νομικό με χιλιάδες παραστάσεις στα ποινικά δικαστήρια στην πλάτη του είτε τον αθλητικό είτε τον κοσμικό.
Διόλου τυχαία ο ΛΑ(λα)ΚΗΣ αναγνωρίζει μεν το δικαίωμα υπερασπίσεως των κατηγορουμένων αλλά μόνο από συνήγορο διορισθέντα αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία δε!!! Γιατί να μην επιλέξει ο ίδιος ο κατηγορούμενος την υπεράσπισή του; Αυτό το αφήνει αναπάντητο ο γνωστός Λάκης των Εξαρχείων, παραπέμποντάς μας σε πολιτεύματα, καθεστώτα και εποχές που δεν τίμησαν και δεν σεβάστηκαν τους ανθρώπους. Αυτά επιθυμεί ο Λάκης και κάθε λαλάκης; Αυτό είναι το όνειρό τους; Ο ίδιος βέβαια έχει τον δικό του, τον προσωπικό του, δικηγόρο!!! Την ίδια δουλειά κάνουν όλα τα ΜΜΕ για να αναλάβει κάποιος τυχάρπαστος (ή και βαλτός) δικηγόρος από τη λίστα, υποβαθμίζοντας την υπερασπιστική θέση.
Τρέμουν τη συνέχεια, γι αυτό και χρονοτριβούν όσο περισσότερο γίνεται, για να ρίχνουν λάσπη, παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα όσων εμπλέκονται προκειμένου να τρομοκρατήσουν στοχοποιώντας και να διαμορφώσουν αρνητικά την κοινή γνώμη ράβοντας και ξηλώνοντας κατά το δοκούν τα αδιάσειστα τεκμήρια της ιατροδικαστικής εξέτασης και της βαλλιστικής έρευνας που δείχνουν σαφέστατα ότι δεν βάρεσε στο ψαχνό άρα και δεν στοιχειοθετείται δόλος και πόσο μάλλον από 1 αστυνομικό όργανο εν ώρα υπηρεσίας και οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ και ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, γιατί γνωρίζουν ότι ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. Θα αθωωθούν διότι πρώτος ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ μαζί με τα λοιπά πολιτικο-δημοσιογραφο-μπλογκοτόμαρα ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ μιλώντας συνεχώς για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και για ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. Και ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(ΕΔΔΑ).
Υπάρχει δε χαρακτηριστική παρόμοια αθωωτική απόφαση του ΕΔΔΑ για κατηγορούμενο που ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είχε προδικάσει δημόσια την ενοχή του. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ξαφνικά εκτός από τη λάσπη, άρχισαν επιθέσεις εναντίον του γραφείου του από κουκουλοφόρους, κατά του ιδίου από συγγενή του Αλέξη στα δικαστηρία έως και στα γήπεδα!
Δυστυχώς όμως γι αυτούς και ευτυχώς για την Ελλάδα, οι επιθέσεις εναντίον του Ελληνικού λαού από ξένους πράκτορες, ξύπνησαν πολύ κόσμο, που ξεπερνώντας τις φοβίες του αντιδρά αποφασιστικά κινούμενος από το ένστικτο της επιβίωσης, για να διαφυλάξει τόσο την οικογένειά του όσο και την πατρίδα του.
Εσύ Λάκη, μπορείς να πας να ζήσεις αλλού (αφού πατρίδα σου είναι όπου ζεις) και μην ξεχάσεις να πάρεις και μερικούς λαθρομετανάστες μαζί σου, να τους περιποιείσαι, που τόσο πολύ τους αγαπάς...
Από Forum Φως Ορθοδοξίας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]