Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Στο ΥΠΕΞ ο Βούλγαρος πρέσβης


Ο πρεσβευτής της Βουλγαρίας στη Μόσχα Ατανάς Κράστιν μετέβη σήμερα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, με φόντο το σκάνδαλο κατασκοπείας που είχε ως αποτέλεσμα την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών από την Βουλγαρία τον περασμένο μήνα.

Ο πρεσβευτής αρνήθηκε να σχολιάσει. Πολλά λεπτά πριν από την άφιξή του, ένα αυτοκίνητο με σημαία της ΕΕ έφθασε επίσης στο υπουργείο.

Η Ρωσία ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αντίποινα μετά την απέλαση από την Σόφια των ρώσων διπλωματών με την υποψία της κατασκοπείας.

Οι απελάσεις πραγματοποιήθηκαν μετά την απαγγελία κατηγοριών από τους εισαγγελείς εις βάρος έξι προσώπων, ανάμεσά τους πρώην και νυν αξιωματικοί της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]