Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβερνητική διαφθορά στην Τουρκία! Αν είναι δυνατόν!!!


Σε σκάνδαλο διαφθοράς φέρεται να εμπλέκεται η υπουργός Εμπορίου της Τουρκίας

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει βρεθεί η υπουργός Εμπορίου της Τουρκίας, Ρουσχάρ Πεκάν, καθώς σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Oda TV, η ίδια και ο σύζυγός της φέρονται να έχουν συνάψει συμβόλαια για την προμήθεια χιλιάδων λίτρων απολυμαντικού στο υπουργείο της.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Δημοκρατικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), καλεί την Πεκάν να εξηγήσει εάν το υπουργείο της και τα συνδεδεμένα με αυτό ιδρύματα έχουν προμηθευτεί απολυμαντικά αξίας 9 εκατ. τουρκικών λιρών (1,1 εκατ. δολαρίων) από εταιρεία που της ανήκει.

Η Πεκάν δεν έχει απαντήσει στις ερωτήσεις αναφορικά με τους εν λόγω ισχυρισμούς τις τελευταίες δύο ημέρες, όπως αναφέρει ο Αλί Οζτούνκ, αναπληρωτής επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος, σε βιντεομήνυμά του στο πρακτορείο ειδήσεων Anka.

"Πουλήσατε ή όχι; Σταματήστε να αποφεύγετε την ερώτηση και απαντήστε σε αυτό", είπε ο Όζτουνκ . "Δεν υπήρχε άλλη εταιρεία που θα μπορούσε να έχει αναλάβει αυτό το έργο; Σκέφτεστε να παραιτηθείτε;”, ερωτά την υπουργό Εμπορίου.

Η Πεκάν έγινε υπουργός τον Ιούλιο του 2018, όταν ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου μετά την απόκτηση των νέων προεδρικών εξουσιών στις εκλογές. Είναι πρώην τραπεζικό στέλεχος επενδύσεων και επιχειρηματίας. Το 2005 ίδρυσε την Karon Mühendislik ve Ticaret Ltd., την εταιρεία που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο, η οποία δραστηριοποιείται επίσης σε έργα υποδομής, συμπεριλαμβανομένων αρδευτικών έργων και έργων αγωγών.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]