Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα Δημοκρατία: Tο ρυπαρό κόμμα


Ο συστημικά άρρωστος τρόπος με τον οποίο προσπάθησε η κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι αντιδράσεων που προκάλεσε η αποκάλυψη του ρόλου Λιγνάδη, προσωπική επιλογή του νυν Προέδρου της και του διαχρονικά δεξιού του χεριού, του Νίκου Γεωργιάδη, είναι χαρακτηριστικός του ρόλου που παίζει η ΝΔ από την ίδρυσης της μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος της κυβέρνησης και της ΝΔ δεν είπε ότι ο Λιγνάδης ήταν μια κακή προσωπική του επιλογή. Απέκρυψε ότι ήταν δική του προσωπική επιλογή. Απέκρυψε ότι ο ίδιος έκρινε ότι ο Λιγνάδης έπρεπε να διοριστεί για λόγους εθνικού συμφέροντος χωρίς διαγωνισμό. Έβαλε μια υφισταμένη του να πει ψέμματα πως ήταν δική της επιλογή. Αρνήθηκε να αναγνωρίσει το θεσμικά αυτονόητο, πως, σε δομή επιτελικού κράτους που ο ίδιος νομοθέτησε, μόνο αυτός θα μπορούσε να τον διορίσει με αυτό τον τρόπο.

Ο διορισμός Λιγνάδη ήταν και η σωστή επιλογή και ορθώς διορίστηκε εκτός διαγωνισμού για λόγους εθνικού συμφέροντος. Ήταν η σωστή επιλογή, επειδή η προστασία που του προσέφερε όχι μόνο ο Πρόεδρος της κυβέρνησης και της ΝΔ και το περιβάλλον του αλλά και το σύνολο των βουλευτών της ΝΔ, μηδενός εξαιρουμένου, απέδειξε ότι ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν αλλά δυστυχώς το έμαθαν και άλλοι. Ήταν όντως διορισμός εθνικού συμφέροντος, επειδή έριξε και το τελευταίο πέπλο ψευδαισθήσεων, αποκαλύπτοντας τον ρόλο της ΝΔ και όσων την υπηρετούν.

Κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν ανεξαρτητοποιήθηκε από ντροπή για τη συγκάλυψη.

Ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Σαμαράς, ούτε κάποιο άλλο «εθνικό κεφάλαιο».

Έβαλαν και αυτοί με την ψήφο τους πλάτη στην πολιτική συγκάλυψη της ακατάσχετης σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, όπως έβαλαν και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και σε τόσα άλλα.

Κανένα στέλεχος της ΝΔ δεν παραιτήθηκε όταν ο επικεφαλής του δήλωσε στο βήμα της Βουλής ότι τιμάει την LGBT κοινότητα, αιτιολογώντας την ακατανόητη έως τότε πολιτική λαγνεία του να διορίζει με πρώτο κριτήριο τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Όταν όμως ορίζεις την τοποθέτηση με βάση τέτοια κριτήρια ως «εθνικό συμφέρον», όλα εξηγούνται.

Από την ίδρυσή της η ΝΔ είχε ιδιαίτερη σχέση στο ανώτατο επίπεδο με τον Λαμπράκη.

Έτσι εξηγείται η στροφή της Ελληνικής κοινωνίας προς τα αριστερά, ανεξαρτήτως κόμματος που κυβερνούσε.

Έτσι εξηγείται η περιθωριοποίηση της Εθνικής Παράταξης και η μετατροπή των περιθωριακών σε κανονικότητα που έπρεπε να επιβληθεί σε όλους.

Έτσι εξηγείται η μετάβαση από τον Ιωάννη Βαρβιτσιώτη στον «θα υπερασπίζομαι το δικαίωμα να καίνε τη σημαία» Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη - για να μην αναφερθώ σε άλλες πτυχές της ΝεοΔημοκρατικής του έκφανσης.

Όταν αποκαλύπτεται η πραγματικότητα, όταν ο βασιλιάς μένει γυμνός στη σκηνή, τότε...

...υπάρχουν και άλλοι γυμνοί, που, βασικά, δεν είναι γυμνοί, αλλά πρέπει να τους τσιτσιδώσουν με το ζόρι και να τους ανεβάσουν στη σκηνή για να μην βλέπουν οι θεατές τον γυμνό βασιλιά

...εμφανίζονται μεταλλάξεις κορονωϊού από την κοινότητα των Βριλ εντός της κοίλης γης και απαγορεύεται να συζητάνε δια ζώσης οι θεατές για τον γυμνό βασιλιά

...ξεπετάγονται οι θιασώτες της Στάζι, αναπολούν τα θέατρα της Ανατολικής Γερμανίας και πάνε να παίξουν το μονόπρακτο «τρομοκρατία reloaded» για να φοβηθούν οι θεατές, να κλείσουν τα μάτια τους και να σταματήσουν να βλέπουν τον βασιλιά γυμνό.

Οι εικόνες ρίψης δακρυγόνων σε πολυσύχναστη πλατεία εναντίον απλών θεατών με γέμισε με δάκρυα χαράς. Είναι τέτοιος ο τρόμος των ρυπαρών που έφτασαν στο σημείο να προβούν σε ενέργειες πέρα και πλέον από πρακτικές της κυβέρνησης που τους έδωσε το περιθώριο να φύγουν από την Ελλάδα με τη βοήθεια του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας. Η φθορά τους, η απώλεια αίσθησης της πραγματικότητας και η αντίδρασή τους συναγωνίζεται τα γεγονότα της 17ης Δεκεμβρίου 1989 στην Τιμισοάρα.

Ήταν ύψιστη εθνική ανάγκη να κυβερνήσει αυτοδύναμη η ΝΔ. Μόνο έτσι θα έκλεινε ο κύκλος του σοσιαλισμού στην πατρίδα μας. Μόνο έτσι θα ήταν εφικτό να αηδιάσει και να μισήσει ο μέσος ταπεινός ψηφοφόρος της όλους ανεξαιρέτως τους ηθοποιούς που έπαιξαν ή ήταν έτοιμοι να παίξουν το ρόλο του βασιλιά. Ξέρει πλέον ότι δεν είναι κάτι παραπάνω από πολιτικοί προστάτες των κάθε λογής βιαστών ανηλίκων, που, για να μην εισπράξουν την αυτονόητη χλεύη και απαξίωση, εφευρίσκουν άλλα προβλήματα και άλλα πρόσωπα, ώστε να επικαλεστούν για μια ακόμα φορά πως αυτοί είναι αθώοι που εξαπατήθηκαν.

Το ζήτημα πλέον είναι να χτίσουμε με γοργούς ρυθμούς την επόμενη μέρα με δεδομένη την πλήρη ισοπέδωση της ΝΔ ως διαχρονικό μηχανισμό παραγωγής σωσιβίων της κάθε Ρεπούση, του κάθε Κοτζιά και του κάθε Δρίτσα. Πρέπει όλοι μας ανεξαιρέτως να βρούμε το ψυχικό σθένος να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να βρούμε τρόπο να συνεργαστούμε προς επίτευξη του κοινού εθνικού σκοπού: της δημιουργίας ενός Πολιτικού Κινήματος με σύνθημα «Επανάσταση του Εθνικά Αυτονόητου».

Anaconda






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εσυ το εγραψες το παρα πανω? Θα σε αποβαλλουν απο την Ταξη δια παντος.Απο εμενα Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]