Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο διασυρμός της Ελλάδας


Ο κ. Μητσοτάκης, επιβάλλοντας την κυρία Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δείχνει τη βαθιά περιφρόνησή του στον ελληνικό λαό


Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Γυναίκα, που έχει άμεση ανάγκη από βοήθεια (οικονομική, ψυχολογική, ιατρική), παρέκαμψε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και βρέθηκε μέχρι την πίστα του αεροδρομίου για να κάνει τράκα σε επισήμους και να πει τον πόνο της στον καλοντυμένο κύριο που βλέπουμε στα δεξιά. Αυτή είναι η πρώτη ερμηνεία της φωτογραφίας που «κοσμεί» το παρόν.

Μάλιστα, αν δεν ήμασταν Έλληνες και δεν γνωρίζαμε πρόσωπα και πράγματα, και ενημερωνόμασταν ότι κάποιος σ’ αυτή τη φωτογραφία είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χώρας, με τίποτα δεν θα πήγαινε ο νους μας στην κυρία με το παλτό χρώματος baby blue, που είναι τρία νούμερα μεγαλύτερό της και την έχει καταπιεί, και ταυτόχρονα φορά ένα ξεκούδουνο ζευγάρι παπουτσιών, τα οποία την κάνουν να δείχνει λες και είναι έτοιμη να μαζέψει ελιές.

Καθώς λένε οι ειδικοί στην αθλητική υπόδηση, αυτά τα παπουτσικά είναι Hogan και το ζευγάρι κοστίζει 300-400 €. Ακόμα κι αν είναι όντως αυτή η φίρμα και κοστίζουν τόσο τα παπούτσια της κυρίας, καλύτερα θα ήταν να μετατρέψει το ποσό σε πεντάευρα και να τυλίξει με αυτά τα πόδια της. Καλύτερα θα φαινόταν.

Αυτή η εικόνα είναι αξιοθρήνητη. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα. Υποτιμά τη χώρα, τον θεσμό και τους Έλληνες. Αν κάποιος/α θέλει να κινείται «εκτός ενδυματολογικών κωδίκων», μπορεί να ιδιωτεύει. Ουδείς θα τον/την εμποδίσει. Όμως, από τη στιγμή που αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπησης του έθνους των Ελλήνων, του κράτους και του λαού, έχει την υποχρέωση να γνωρίζει ότι ο τύπος ΕΧΕΙ και ΕΙΝΑΙ ουσία.

Αν ο τύπος δεν έχει ουσία, ας καταργηθεί και η Προεδρία της Δημοκρατίας, για την οποία οι πολιτικοί αποφαίνονται ότι έχει ρόλο «διακοσμητικό». Αυτό το άθλιο θέαμα που βλέπουμε στη φωτογραφία δεν είναι… διακόσμηση, αλλά πρόκληση. Η Σακελλαροπούλου πρέπει να έχει μέγα πρόβλημα. Δεν έχει συναίσθηση του ρόλου της, των ρούχων της, του περιβάλλοντος, της χώρας. Ο κ. Μητσοτάκης, επιβάλλοντας την κυρία Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δείχνει τη βαθιά περιφρόνησή του στον ελληνικό λαό.

Newsbreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]