Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν στα βήματα Μάο, Στάλιν και Κιμ


Γέμισε την Τουρκία με επιγραφές «Ι Love Erdogan» μετά το κάζο της Νέας Υόρκης

Σε μία πρωτοφανή όσο και τριτοκοσμικά αστεία απόπειρα «αντεπίθεσης» στη φωτεινή επιγραφή που είχε εμφανιστεί προ ημερών στην Times Square της Νέας Υόρκης φαίνεται ότι προχωρεί η κυβέρνηση Ερντογάν.

Οπως μεταδίδει ο ιστότοπος Duvar σε πολlά σημεία της Τουρκίας έχουν ξεφυτρώσει από μπάνερ μέχρι πανό και φωτεινές επιγραφές με κεντρικό σύνθημα το «I Love Erdogan». Μάλιστα σε περιοχές με πλειονοτική ή έντονη πληθυσμιακή παρουσία του κουρδικού στοιχείου, τα προσωπολατρικά αυτά μπάνερς ή πινακίδες είναι γραμμένα στην κουρδική…

Σημειώνεται ότι την επίμαχη κίνηση στις ΗΠΑ υπέγραφε η ομάδα «Συνήγοροι της Σιωπηλής Τουρκίας» η οποία υποστηρίζει ότι έχει αφιερωθεί στον στόχο να «δώσει φωνή σε όλους τους ανθρώπους που καταπιέζονται στην Τουρκία».

Η εμφάνιση της πινακίδας στην Times Square είχε προκαλέσει την αντίδραση του εκπροσώπου του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος μέσω τουίτερ κατηγόρησε την οργάνωση Γκιουλέν ότι βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια δυσφήμισης του Τούρκου Προέδρου, αναφέροντας: «η ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO αποτελεί απειλή τόσο για την ανθρωπότητα όσο και για την Τουρκία».



DuvarEnglish
HellasJournal






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]