Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικά ΜΜΕ: Στις 15-16 Μαρτίου ο νέος γύρος των διερευνητικών


Στις 15 και 16 Μαρτίου αναμένεται ο νέος γύρος των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιευθεί περισσότερες λεπτομέρειες, πέραν του ότι ι συνομιλίες θα γίνουν στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του CNN Türk, Sena Alkan, η ελληνική πρόταση, έγινε δεκτή, όπως προανήγγειλε και τη Δευτέρα ο Τούρκος πρόεδρος, μέσα από τα σχόλια που έκανε κατά την τηλεφωνική συνομιλία με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Στις 25 Ιανουαρίου άρχισε ο 61ος γύρος των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μετά από μία διακοπή πέντε ετών και έπειτα από πρόσκληση της τουρκικής πλευράς.

Η πρώτη συνάντηση διήρκησε κάτι περισσότερο από τρεις ώρες, ενώ η Άγκυρα φέρεται να έθεσε επί τάπητος πλήθος ζητημάτων, όπως αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, "γκρίζες" ζώνες, τη μειονότητα στη Θράκη, τον εναέριο χώρο, ενώ πρότειναν και μηχανισμό για το μεταναστευτικό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]