Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΑΓΕΕΘΑ: Eν… Rafale οφθαλμού νέο αεροσκάφος


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες» αναφέρει με ανάρτηση στο twitter, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη συμφωνία για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών RAFALE.

«Η εξαιρετικά τιμητική επίσκεψη της ΥΠΑΜ @florence_parly της φίλης και συμμάχου Γαλλίας επισφράγισε την συμφωνία για την ένταξη των πανίσχυρων RAFALE στο οπλοστάσιο μας. Une Présence très honorable et un contrat très considérable!!! », έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης στην Ελλάδα της Γαλλίδας υπουργού ‘Αμυνας Φλoράνς Παρλύ.

«Εν «RAFALE» (“ριπή”) Οφθαλμού, Νέο Αεροσκάφος!! Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες!! Τιμή και δόξα στο προσωπικό της ΠΑ!!! Το αξίζει!!! » σχολίασε περαιτέρω αναφερόμενος στη συμφωνία για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών RAFALE. 






Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]