Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απ’ όλα έχει ο μπαξές της ειδησεογραφίας…


Πλούσια η ειδησεογραφία και αυτό το διάστημα.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

«Άνοιξε» (λέμε τώρα) επιτέλους η αγορά και πέρα από τα νυχάδικα που αποτελούν μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας, θα ανοίξουν οσονούπω και τα χιονοδρομικά, ετοιμαζόμαστε για διερευνητικές, η Χάγη (το όραμα της Ντόρας) πλησιάζει, οι Τούρκοι συνεχίζουν να απειλούν, οι εμβολιασμοί καθυστερούν, τα λουκέτα θεριεύουν, ο Τσιόδρας εξαφανίστηκε, οι μετακλητοί αυξάνονται, και ο διάσημος εκείνος γλωσσομαθής ευρωβουλευτής προορίζεται για πρόεδρος της ΕΠΟ, με εντολή πρωθυπουργού, αν και πέρυσι διεγράφη από τη ΝΔ.

Πως και γιατί, θα μας πουν οι ειδικοί.

Εγώ όμως, ως ποταπός, θα σταθώ στις άλλες ειδήσεις. Τις σοβαρές.

Π.χ. τον ανηλεή ξυλοδαρμό ενός μεσήλικα σταθμάρχη του μετρό από δυο ανήλικους κάγκουρες.

Ο οποίος κατεγράφη από κάμερα κινητού, και έτσι επήλθε πλήρης δημοσιότητα, με την πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων να σοκάρονται και να απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Ακόμη και τα κανάλια (περιέργως), ακόμη και ο Εισαγγελάτος, αυτή την άποψη είχαν.

Μάλιστα, η αστυνομία έκανε τέλεια τη δουλειά της, και κατάφερε να συλλάβει τα δυο αδέρφια σε χρόνο ρεκόρ.

Προκαλώντας μια ανακούφιση, και τονώνοντας το αίσθημα δικαίου στον μέσο πολίτη νοικοκύρη.

Και μετά άρχισαν τα παρατράγουδα.

Τη μια βγήκε η μαμά, την άλλη ο μπαμπάς, για να επιβεβαιώσουν το ότι τα πάντα όλα ξεκινούν από το σπίτι και την ανατροφή.

Και τι δεν ακούσαμε;

Είναι «παιδιά διαμάντια», έχουν προφίσιενσι, πηγαίνουν στο ωδείο, κλπ κλπ.

Τα προκάλεσε ο «τραμπούκος» σταθμάρχης, τα έβρισε την «οικία», τα «έχωσε μπουκέτο», τα προπηλάκισε, τα απείλησε, κλπ κλπ.

Μάλιστα η πονεμένη μαμά τα έβαλε και με τον «άθλιο» που τράβηξε το βίντεο, και κατέστρεψε την καριέρα των παιδιών της (που πάνε σε ΕΠΑΛ).

Λίγο μετά ήρθε και η ώρα του δικηγόρου των ανήλικων διαμαντιών, με μια από τα ίδια, και με αποτέλεσμα να σπάσω την τηλεόραση ακούγοντάς τον.

Μάλιστα, όπως είπε, όλα όσα βλέπουμε στο βίντεο του κινητού, καθώς και σε εκείνο του μετρό, αποδεικνύουν το πόσο δίκιο είχαν τα παιδιά, τα οποία υπέστησαν σκληρό μπούλινγκ και χειροδικία πριν… μέσα στον συρμό.

Εκεί βέβαια που δεν υπάρχουν κάμερες ούτε κινητά κακότροπων επιβατών.

Και πάνω που λες το τερματίσαμε… έλεος πια, πόσο κατάντια να είσαι δικηγόρος υπεράσπισης τη σήμερον ημέρα… έρχονται σιγά σιγά και τα κανάλια και δένει το γλυκό.

Με πρώτο και καλύτερο τον ΣΚΑΙ, που χθες διαπίστωσε πως όντως ο σταθμάρχης φαίνεται να κινείται απειλητικά προς τα παιδιά πριν αυτά τον ξαπλώσουν και τον σαπίσουν στο ξύλο.

Το ότι έφαγε στα μούτρα δυο κουτιά αναψυκτικά και μια μπουνιά, δεν το είδαν οι φωστήρες του ΣΚΑΙ.

Και τέλος έχουμε και την αδέκαστη δικαιοσύνη, που εφαρμόζοντας τον φιλάνθρωπο ελληνικό ποινικό κώδικα, άφησε ελεύθερα τα δυο μπουμπούκια με περιοριστικό όρο να πηγαίνουν 3 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, και να έχουν συνεδρίες με … παιδοψυχολόγο!

Σκληρή τιμωρία, κι ας νόμιζαν πολλοί ότι θα πάνε φυλακή…. Κούνια που τους κούναγε.

Θα μου πείτε εδώ υπάρχουν πολίτες που νομίζουν ότι γίνονται απελάσεις «ικετών», ότι τα ισόβια σημαίνουν ισόβια, κι ότι υπάρχουν αναμορφωτήρια ανηλίκων… τι να λέμε;

Στην μπανανία μας λοιπόν, όχι μόνο δεν πάνε φυλακή ανήλικοι (εδώ δεν πάνε ούτε ενήλικοι), όχι μόνο δεν κρατούνται, αλλά σύμφωνα και με το άρθρο 287 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας«ηπαραβίασητωνπεριοριστικώνόρωνπου έχουνεπιβληθείστονανήλικοδενεπιτρέπεταιναοδηγήσει απόμόνητηςσεπροσωρινήκράτηση»!!!!!!!

Δηλαδή, ακόμη κι αν οι εν λόγω ανήλικοι δεν εμφανίζονται στο τμήμα ως οφείλουν, ή γράψουν στα τέτοια τους τις συνεδρίες, πάλι δεν θα κρατηθούν.

Δεν φυλακίζονται οι αθώες ψυχές που θέλουν να ζήσουν το όνειρο…

Και έχεις και τους υπουργούς να βρίσκουν ευκαιρία να μιλάνε για δήθεν «αναθεώρηση» των νόμων, μπλα μπλα.

18 μήνες κυβέρνηση η ΝΔ κι ακόμη ισχύει ο νόμος Παρασκευόπουλου, με τον ίδιο να ακούγεται στο βάθος να χαχανίζει.

Δεν πρόκαμε, λένε, η κυβέρνηση… έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί.

Π.χ. να εμβολιαστούν πρώτοι πρώτοι οι υπουργοί, οι παρατρεχάμενοι του Μαξίμου, και οι μετακλητοί, μη τυχόν και χαθεί η ράτσα.

Χώρια που έμαθα ότι υπάρχει και μόνιμη επιτροπή (ταρατατζούμ) παρακολούθησης της εφαρμογής του Ποινικού Κώδικα.

Ίσως τριμελής, αποτελούμενη από 5-6 σοβαρούς νομομαθείς, όπως θα έλεγε κι ο Βαμβακούλας.

Τι λέτε; Τόσο μπροστά είμαστε ως κράτος; Άκου να δεις…

Πάντως, δεν μου το βγάζετε από το μυαλό πως σε λίγο, όπως πάνε τα πράγματα, όχι μόνο θα ασκηθεί δίωξη στον σταθμάρχη, αλλά μέχρι και η ΠτΔ θα καλέσει την μητέρα στο Προεδρικό Μέγαρο για να της συμπαρασταθεί στο δράμα που περνάει. Στην αδικία που την πνίγει.

Και ποιος ξέρει; Μπορεί ο υπ. Μεταφορών να διορίσει τα δυο αδέρφια (τιμής ένεκεν) σταθμάρχες στο μετρό, ως ελάχιστη ανταμοιβή για το μπούλινγκ που υπέστησαν…

Πάμε παρακάτω.

Χιλιάδες σύζυγοι αθλητριών και πτυχιούχων ζουν μέσα στην αγωνία.

Τίνος είναι το παιδί αναρωτιούνται, μετά τον καταιγισμό καταγγελιών για βιασμούς, σεξουαλική κακοποίηση κλπ από αθλήτριες και φοιτήτριες.

Σε λίγο, όπως πάει το πράγμα, όποια δεν μπόρεσε να πάρει (φ)τυχίο, διότι που να κάτσει να διαβάσει όταν τα κωλάδικα δούλευαν 7 μέρες την εβδομάδα, ακόμη και τα μεσημέρια κάποτε, τώρα έχει την ευκαιρία να γίνει κι αυτή ηρωίδα καταγγέλλοντας κάποιον πορνόγερο καθηγητή της πριν από 20-30 χρόνια.

Μέχρι και μια πολιτεύτρια του ΚΙΝΑΛ βγήκε χθες και κατάγγειλε σεξουαλική παρενόχληση σε … ασανσέρ παρακαλώ, πριν από κάποιες δεκαετίες!

Τώρα περιμένω να βγει και καμιά άλλη να καταγγείλει ομαδικό βιασμό της από μέλη του ΚΟΔΗΣΟ σε πλυσταριό πολυκατοικίας το 1979… επί Ράλλη!

Το θέμα είναι σοβαρό.

Η αλήθεια πρέπει να λάμψει, και οι ένοχοι να τιμωρηθούν.

Ίσως με υποχρεωτικές συνεδρίες με ψυχολόγους.

Μέχρι και η ΠτΔ, που λέγαμε, κάλεσε την βιασθείσα ολυμπιονίκη στο Μέγαρο για συμπαράσταση.

Πάντως τα στόματα επιτέλους ανοίγουν.

Διότι αν πιστέψουμε τις καταγγελίες και τα κανάλια, οι βιασμοί γυναικών στα ΑΕΙ και στους αθλητικούς χώρους είναι καθημερινό φαινόμενο.

Ακόμη και η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική ανάκριση για τον «βιασμό» του 1998.

Άσχετα αν το αδίκημα έχει παραγραφεί… κι άσχετα αν έγινε στην Ισπανία…. λεπτομέρειες.

Σημασία έχει οι θεσμοί να δείχνουν ετοιμοπόλεμοι!

Και οι υπουργοί θεματοφύλακες της νομιμότητας και της ηθικής. Αλίμονο…

Τέλος, έχουμε κι άλλες δευτερεύουσες ειδήσεις, όπως τα 15 μεγαλοστελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που συνυπογράφουν κείμενο συμπαράστασης στον φαρμακοχέρη της 17 Ν, και τον διορισμό ως υπουργό Υγείας του Μπάιντεν μιας σιτεμένης τρανσέξουαλ, που απλά επιβεβαιώνει το που πάμε συνολικά, σε παγκόσμιο επίπεδο, ως κοινωνία, και πως μόνο ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα ίσως, ίσως λέω, σταθεί εμπόδιο σε όλα αυτά τα μούλτι κούλτι new age, hipster, νεοφιλελέ καραγκιοζλίκια, που ζούμε στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, δηλαδή του φασισμού του 21ου αιώνα.

Και έχεις και τον πικραμένο πικρόχολο Τραμπ να ανακοινώνει προεδρικές χάρες σε διάφορους καταδικασμένους, αφήνοντας έξω όμως τον αθώο και πραγματικά αδικημένο βασιλιά των τίγρεων Joe Exotic, που αν δεν υπήρχε ως φιγούρα θα έπρεπε να εφευρεθεί…

Αυτά και συνεχίζουμε γερά στη δύσκολη πορεία μας, με τιμονιέρη τον Κυριάκο με το σμιλεμένο κορμί, ο οποίος ήδη πρόλαβε να εμβολιαστεί για 2η φορά την ώρα που εγώ υπολογίζω η δική μου σειρά να έρθει (πρώτα ο Θεός) κατά το 2024, αν όλα πάνε καλά.

Εκτός κι αν δηλώσω ΠΟΤΑΜΙ, και με διορίσουν κι εμένα πουθενά μετακλητό σύμβουλο υπουργού, και έτσι εμβολιαστώ κατά προτεραιότητα.

ΥΓ- Σύμφωνα με απόρρητη δημοσκόπηση ξένης πρεσβείας, η δημοσιοποίηση του εμβολιασμού του Κυριάκου (με το σμιλεμένο κορμί) αύξησε κατά 37% το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν πρόθυμοι να εμβολιαστούν, και κατά 58% τη δημοτικότητα του πρωθυπουργού μεταξύ των γκέι ψηφοφόρων.

Strange Attractor
Antinews






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]