Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Tουρκικό ΥΠΕΞ: Κατασκευασμένη η υπόθεση κατασκοπείας



«Κατασκευασμένη» χαρακτηρίζει το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών την υπόθεση κατασκοπείας στη Ρόδο.

Στην προκλητική ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ εγκαλεί την Ελλάδα ότι κατά τη διαδικασία σύλληψης του 35χρονου παραβίασε τη Σύμβασης της Βιέννης και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε αναφορά με την ιδιωτική ζωή και την οικογένεια του διπλωματικού υπαλλήλου.

Καταδικάζοντας τη σύλληψη του υπαλλήλου, τον οποίο και κατονομάζει, κατηγορεί μάλιστα τα ελληνικά Μέσα ενημέρωσης ότι παραβιάζουν το τεκμήριο της αθωότητας στοχεύοντας το προσωπικό του προξενείου και την οικογένεια του συλληφθέντος.

Τέλος το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι έχουν γίνει τα απαιτούμενα βήματα προς τις ελληνικές αρχές σχετικά με την διεξαγόμενη έρευνα που, «πιστεύεται ότι είναι κατασκευασμένη από συγκεκριμένους κύκλους που θέλουν να αυξήσουν τις εντάσεις με την Τουρκία. Θα λάβουμε μέτρα προς την προστασία των υπαλλήλων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]