Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: Ο Ερντογάν κρατάει το λόγο του


Την άποψη ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι κάποιος που κρατάει τον λόγο του, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στο ζήτημα των S-400.

Χρησιμοποιώντας τις σχέσεις του με τον Ερντογάν ως παράδειγμα, ο Πούτιν είπε ότι οι δυο τους συχνά διαφωνούν, τονίζοντας ωστόσο ότι «συχνά διαφωνούμε πάνω σε κάποια θέματα με τον πρόεδρο Ερντογάν. Μερικές φορές ίσως να έχουμε και αντίθετες οπτικές. Αλλά είναι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του. Αν πιστεύει ότι κάτι είναι καλό για τη χώρα του, φτάνει μέχρι τέλους».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον των σχέσεων Ρωσίας και ΗΠΑ υπό την προεδρία του Τζο Μπάιντεν, ο Πούτιν σημείωσε ότι προσδοκά να επιλύσει τουλάχιστον ορισμένα από τα υπάρχοντα προβλήματα μαζί του.

«Ο Τούρκος Πρόεδρος δεν συμμερίζεται πάντα τα συμφέροντα της Ρωσίας, αλλά συμπεριφέρεται σαν άνδρας» δήλωσε ο Πούτιν και πρόσθεσε ότι υπάρχει ένα στοιχείο προβλεψιμότητας σε αυτό.

Συνέχισε τονίζοντας ότι συνεργάζεται με όλους προκειμένου να διασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα για τη Ρωσία. «Δεν υπάρχουν εύκολοι στην αντιμετώπιση ηγετών. Δεν υπάρχουν βολικοί ή άβολοι διαπραγματευτές. Υπάρχουν εθνικά συμφέροντα» σημείωσε.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]