Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μάζης: “Θέλουν ψυχίατρο όσοι λένε ότι ήταν θετική η απόφαση της ΕΕ


Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών ήταν καλεσμένος στην εκπομπή #KontraNews10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη για να σχολιάσει τα αποτελέσματα της Συόδου Κορυφής της ΕΕ.

“Θέλουν ψυχίατρο όσοι λένε ότι ήταν θετική η απόφαση στην Σύνοδο Κορυφής”, ανέφερε ο καθηγητής, σχολιάζοντας την οπτική της Αθήνας για τα αποτελέσματα της συνόδου. “Η Άγκυρα κέρδισε τον πρώτο γύρο στην Ευρωπαϊκή Κρίση”, τόνισε.

Σε σχέση με την στάση του Εμανουέλ Μακρόν ανέφερε: “Σε 1,5 χρόνο έχουμε εκλογές στην Γαλλία και βλέποντας ότι η Τουρκία μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα ο Μακρόν θα προσπαθήσει να έρθει σε συνεννόηση με τον Ερντογάν με ανταλλάγματα. Η προσπάθεια της Γαλλίας να έρθει σε στενές σχέσεις με την Ελλάδα έχει αποτύχει. Εμπαίξαμε την Γαλλία και θα το πληρώσουμε”, είπε. .

“Να χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμα Veto. Να μην δεχθούμε πολυμερή διάσκεψη Μπορέλ η οποία καταργεί με πολιτικό τρόπο το διεθνές δίκαιο και δίνει πλεονεκτήματα στην Τουρκία με την συμμετοχή χωρών που είναι φιλικές στην Άγκυρα όπως Ιταλία, Μάλτα, Ισπανία”, κατέληξε ο καθηγητής.








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]