Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανοί αστυνομικοί με τουρκικές στολές


Η οργή του αλβανικού λαού ξεχειλίζει μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 25χρονου Κλoντιάν Ράσα από αστυνομικό, με την κυβέρνηση να απαντά με ισχυρές δυνάμεις καταστολής.

Οι Αλβανοί αστυνομικοί που βγήκαν στους δρόμους των Τιράνων να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες των πολιτών όμως ήταν εξοπλισμένοι με τις «ευλογίες» της Τουρκίας, καθώς όπως παρατηρήθηκε, φορούσαν τουρκικές αστυνομικές στολές! Μάλιστα, σύμφωνα με το himara.gr κρατούσαν και γυάλινες ασπίδες με την τουρκική γραφή… POLIS.

«Μας δέρνουν αστυνομικοί με τουρκικές στολές, με δακρυγόνα εισαγόμενα από τη Σερβία και γκλοπ από την Ελλάδα. Ενώ εμείς είμαστε οι σκλάβοι που τρώμε ξύλο» δήλωσε διαδηλωτής σε δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αλβανική κυβέρνηση είχε δεσμεύσει μετά από διαγωνισμό 27.000.000 ευρώ για καινούριες στολές, το 2016, όμως τελικά οι αστυνομικοί κατέληξαν να φοράνε το τουρκικό εθνόσημο, παρά τον Κανονισμός της Κρατικής Αστυνομίας που το απαγορεύει.

 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]