Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απειλή λέγεται Ισλάμ


Το πρώτο γκολ από τα αποδυτήρια είναι να μην ονοματίζεις τον εχθρό και το πρόβλημα. Το δεύτερο γκολ το τρως όταν επιτίθεσαι με συκοφαντικές ταμπέλες σε αυτούς που ονοματίζουν τον εχθρό και το πρόβλημα, και χτυπάνε τις καμπάνες του συναγερμού. Η Ε.Ε., μαζί κι εμείς, ποτίζει το δέντρο στο οποίο θα μας κρεμάσουν. Τους δίνουμε και το σχοινί. Επιχορηγούμε την αυτοχειρία των ευρωπαϊκών εθνών.

Λοιπόν, ας ονομάσουμε τον εχθρό – είναι το επεκτατικό Ισλάμ και οι αριστεροί και ψευτοφιλελεύθεροι δωσίλογοί του μέσα στις κοινωνίες μας. Και τώρα, ας περιγράψουμε το πρόβλημα:

Είσαι στην Υποσαχάρια Αφρική, όπου μόλις έχεις βάλει τον ιμάμη να ακρωτηριάσει την κλειτορίδα της κόρης σου, ώστε αργότερα εκείνη να μην απολαμβάνει αυτό που απολαμβάνει ο γιος σου και να είναι έτσι ενάρετη και αφοσιωμένη στον σύζυγο που θα την πουλήσεις, να γκαστρώνεται και να δουλεύει. Ζεις στα βουνά της Τόρα Μπόρα βόσκοντας γίδια, καλλιεργώντας όπιο ή κυνηγώντας απίστους. Και οι δύο ζείτε με 10 δολάρια τον μήνα σε καλύβες από πλίθες. Έχετε και οι δυο διδαχθεί πως οι γυναίκες των απίστων μπορούν να γίνουν σκλάβες σας, δοχεία ηδονής και πως οι χώρες τους είναι χώρος επέκτασης της πίστης σας, που στην ουσία είναι μια ολοκληρωτική ιδεολογία που εγκωμιάζει τη βία και τη σφαγή.

Οι εκλογές, η δημοκρατία, τα δικαιώματα των παιδιών, των γυναικών, των ομοφυλοφίλων, η ανοχή στη διαφορετικότητα είναι για σας είτε άγνωστα είτε αμαρτήματα, που τιμωρούνται ακόμη και με θάνατο από τον νόμο του Προφήτη. Από ξαδέρφια, φίλους, συγχωριανούς έχετε μάθει πως μπορείς με ένα πάμφθηνο εισιτήριο χωρίς επιστροφή, χωρίς βίζα, να πας στην Τουρκία, που είναι χώρα αδελφών σουνιτών. Εκεί, σε περιμένουν μεγάλα στρατόπεδα που τα επιχορηγεί με δισεκατομμύρια η Ε.Ε. Σε περιμένουν επίσης η ΜΙΤ και άλλα αδέρφια σου, που θα σε καθοδηγήσουν με την υψηλή προστασία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ξίφους του Ισλάμ, στη νέα εποχή. Υστερα από εκεί, με αμοιβή θα σε περάσουν οι διακινητές, υπό τη συνοδεία και προστασία της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, της αστυνομίας και της ακτοφυλακής, στην Ελλάδα, χώρα απίστων και κατώφλι της Ε.Ε. Θα σκίσεις και θα πετάξεις τα χαρτιά σου, αλλά ποτέ το κινητό σου. Με αυτό επικοινωνείς με την οικογένεια, τις ΜΚΟ και τους νέους Τούρκους φίλους σου. Με ένα sms μπορούν να σε ενημερώσουν και να σε κινητοποιήσουν.

Στην Ελλάδα γνωρίζεις πως σε περιμένουν φιλικές ΜΚΟ, που θα καθοδηγήσουν ακόμη και τη βάρκα σου για να αποφύγεις το Ελληνικό Λιμενικό, θα σε συμβουλεύσουν ακόμη και τι ψέματα να πεις για την καταγωγή σου και φανταστικές ιστορίες διωγμού και συμφορών, ώστε να έχεις προσφυγικό προφίλ και να έχει τύχη το αίτημα ασύλου που θα υποβάλεις. Ξέρεις, σε ενημερώνουν διάφοροι συγγενείς, γνωστοί και φίλοι που μιλάτε με τα κινητά σας πως στην αρχή, αφού καταγραφείς και αιτηθείς άσυλο, λέγοντας ακόμη και δράκους και φίδια, θα μείνεις σε καταυλισμό, όπου θα τρως και θα κοιμάσαι τζάμπα – και ακόμη και αν σου αρνηθούν το άσυλο, πιο πιθανό είναι να γεννήσει θηλυκό μουλάρι, παρά να σε απελάσουν.

Οι ΜΚΟ και οι κρατικές υπηρεσίες των ηλίθιων απίστων θα σε βοηθήσουν να πάρεις μηνιαίο επίδομα, τζάμπα σπίτι, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και, εάν έχεις υπομονή, θα δεις όλες τις κυβερνήσεις να διαβουλεύονται για το πόσους από σένα και το σόι σου θα δεχθεί κάθε χώρα της Ε.Ε. Στην πράξη θα διαπιστώσεις πως τα πορνό που βλέπεις στη ζούλα δεν απεικονίζουν την αλήθεια, δεν είναι όλες οι άπιστες πρόθυμες να σε ικανοποιήσουν χωρίς αντιλογία. Αν όμως δεν φοβάσαι τους δυτικούς νόμους, που δεν αναγνωρίζει η θρησκεία σου, υπάρχουν πέτρες, ρόπαλα και μαχαίρια που υποκαθιστούν τη συναίνεση.

Άλλωστε, οι νόμοι των απίστων είναι επιεικώς γελοίοι. Αν είσαι άτυχος και σε πιάσουν, δεν κινδυνεύεις να σου κόψουν το κεφάλι ή να σε λιθοβολήσουν. Θα μπεις λίγα χρόνια φυλακή και μετά, με διάφορα ευεργετήματα, θα βγεις πάλι ελεύθερος. Στην ουσία, αν θες να ζήσεις στη Δύση μια ζωή κερασμένη με επιδόματα από τους Ευρωπαίους φορολογουμένους για σένα, τις μία, δύο, τρεις γυναίκες σου και τη διμοιρία των παιδιών σου, η Ελλάδα είναι μια μεγάλη αίθουσα τράνζιτ στον δρόμο σου για το Βερολίνο, τη Ρώμη, το Παρίσι, τη Στοκχόλμη κ.λπ. Και, αν κολλήσεις στην Ελλάδα για καιρό, δεν θα σκοτωθείς και στη δουλειά, ούτε θα σε πολυζορίσουν. Νόμοι, πειθαρχία σε υγειονομικά μέτρα, όλα χαλαρά για την πάρτη σου.

Αν δεν σου αρέσει το τζάμπα φαγητό στον καταυλισμό, γιατί υποψιάζεσαι πως το μοσχάρι ή το κοτόπουλο δεν τα άφησαν να σπαρταράνε ανάποδα σαν ψάρια, με το αίμα να σταλάζει, αφού διάβασε το σφάγιο ο ιμάμης, μπορείς να πετάξεις κάτω τον δίσκο με το φαγητό σου, χωρίς καν να κάνεις τον κόπο να πας στον κάδο. Έχει ντόπιους δουλικά σου, ακόμη και στρατιώτες, να μαζέψουν τα σκουπίδια σου. Αν βιάζεσαι τα χαρτιά σου, μπορείς να κλείνεις δρόμους, λιμάνια και να προπηλακίζεις τους οδηγούς και επιβάτες που διαμαρτύρονται.

Κανείς δεν πρόκειται να σε συλλάβει για παρακώλυση συγκοινωνιών. Θα έχεις έναν στρατό από αριστερούς δικηγόρους, αριστερούς δημοσιογράφους, ΜΚΟ και αριστερά κόμματα να σε υποστηρίξουν. Οι αριστεροί είναι κάτι παράξενοι άπιστοι, που με έκπληξη τους βλέπεις να σου ανοίγουν όλες τις πόρτες και να δικαιολογούν ό,τι κάνεις. Οταν γίνετε πολλοί, είναι οι πρώτοι που έχεις υπ’ όψιν για εφαρμογή των επιταγών του Προφήτη, γιατί είναι παντελώς άπιστοι, ούτε καν χριστιανοί! Θα σε ταΐσουν, θα σε ποτίσουν, θα σε στεγάσουν, θα προσαρμοστούν στα γούστα σου οι άπιστοι και θα μαλώσουν στην ποδιά σου για πάρτη σου. Οταν το ποσοστό των πιστών ξεπεράσει μια κρίσιμη μάζα στις κοινωνίες τους, θα είναι πλέον αργά. Τότε θα διεκδικήσεις αυτό που σου έχουν διδάξει πως σου ανήκει, δηλαδή τα πάντα όλα -γη, ανθρώπους, αγαθά-, και θα επιβάλεις πια σε όλους τον Νόμο του ενός και μοναδικού Θεού.

Έως τότε είναι σημαντικό οι άπιστοι να μην ξυπνήσουν, να μη σε εμποδίσουν να μπεις στη γη τους και να ζήσεις ανάμεσά τους, αποκτώντας δικαιώματα και φέρνοντας με οικογενειακή συνένωση όλο σου το σόι. Διότι μόνο έτσι όλη η Ευρώπη θα γίνει ένα με την Ούμμα, την Κοινότητα των Πιστών, ό,τι κι αν χρειαστεί.

Αυτό είναι το πρόβλημα, αδέρφια. Η αντιμετώπισή του απαιτεί τα ακριβώς αντίθετα. Όσο πιο πολύ χρήμα πέφτει στο Λαθρομεταναστευτικό και στον μεγάλο δουλέμπορο, την Τουρκία, τόσο περισσότεροι θα έρχονται. Ούτε ένα (1) ευρώ ούτε δεκάρα τσακιστή. Όσο θα ξέρουν πως μετά θα μοιραστούν σε χώρες της Ε.Ε. θα έρχονται ακόμη πιο πολλοί. Είναι όλο λάθος. Να το πάρουμε αλλιώς. Ελλάδα κάστρο, Ευρώπη οχυρό. Δεν θα μπαίνει κανείς όπως και από όπου γουστάρει. Αίτηση ασύλου μόνο στις εγκεκριμένες πύλες εισόδου της χώρας. Αν λίγοι ξεφύγουν και μπουν, σύλληψη, καταδίκη, απέλαση. Όσο μείνουν εδώ, κράτηση σε απομονωμένα νησιά. Αντίσκηνο, στρατιωτικό συσσίτιο και περιορισμός. Χωρίς ΜΚΟ, σουλάτσα, επιδόματα, σπίτια και «κατανομή στις χώρες της Ε.Ε.». Εάν δεν φύγεις, θα βγάλεις ρίζες και, αν πετάξεις το φαγητό, θα το μαζέψεις γονατιστός. Αν παραβιάσεις και οποιονδήποτε άλλον νόμο, θα τιμωρηθείς όπως οποιοσδήποτε πολίτης. Ιδια τιμωρία για ίδιο έγκλημα. Ρατσισμό σε βάρος των νόμιμων πολιτών και υπέρ σου δεν θα απολαύσεις πλέον.

Μέχρι να απελαθείς, όχι όπως εκεί που τα έμαθες αλλά όπως εδώ τα βρήκες. Προσαρμόσου ή φύγε. Εμείς δεν θα προσαρμοστούμε σε σένα και στη σέχτα ολοκληρωτισμού που πιστεύεις. Κι αν δεν σεβαστείς τις μανάδες, τις κόρες, τις αδερφές, τις γυναίκες μας, εμάς, τη χώρα μας, τον πολιτισμό και τους νόμους μας, θα ψηφίσουμε τέτοιους που θα πεθάνεις στη φυλακή ή θα βγεις 90 χρονών. Και, εάν δεν συμμορφωθούν και αυτοί που σε στέλνουν, θα ξανάρθουν οι Σταυροφόροι μέχρι το τελευταίο χωριό σου, αλλά αυτή τη φορά δεν θα χάσουν τον δρόμο τους. Θα είναι μαζί με τους Ελληνες…

Φαήλος Κρανιδιώτης






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]