Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Θερμό επεισόδιο μεταξύ ρωσικών και αμερικανικών δυνάμεων


Όπως έγινε γνωστό, τραυματίστηκαν Αμερικανοί στρατιώτες

Μικρός αριθμός Αμερικανών στρατιωτών τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αλληλεπίδρασης με ρωσικές δυνάμεις στη Συρία, δήλωσαν δύο αξιωματούχοι των ΗΠΑ στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Ένας από τους αξιωματούχους, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι οι τραυματισμοί ήταν αποτέλεσμα σύγκρουσης χωρίς να υπάρξει ανταλλαγή πυρών στη Συρία.

Ο άλλος αξιωματούχος τόνισε ότι το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στη βορειοανατολική Συρία και οι τραυματισμοί ήταν ήπιοι.

Το Πεντάγωνο και η Κεντρική Διοίκηση του αμερικανικού στρατού, η οποία επιβλέπει τις αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή, αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τον Ιούνιο την «έναρξη εκστρατείας οικονομικής και πολιτικής πίεσης» κατά του καθεστώτος Ασάντ στην Συρία.

Οπως ανακοινώθηκε, επιβάλλονται δεκάδες κυρώσεις, προκειμένου να σταματήσει «ο ατελέσφορος και κτηνώδης πόλεμος» στη Συρία στο πλαίσιο του νέου «νόμου Καίσαρα» με την ελπίδα να στερήσει πόρους από τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ και τους υποστηρικτές του.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]