Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο δήμαρχος Φλώρινας καλεί τον κόσμο να μην πηγαίνει στα Σκόπια


Έκκληση στους κατοίκους της Φλώρινας να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στα Σκόπια, καθώς έχει αυξημένα κρούσματα κορωναϊού, απευθύνει ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Γιαννάκης.

Συγκεκριμένα, προειδοποιεί τους συμπολίτες του ότι το ταξίδι στη γειτονική χώρα εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία τους.

Παρ’ όλα αυτά, σε όσους τελικά την επισκέπτονται, ο κ. Γιαννάκης συνιστά «να τηρούν επακριβώς όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινώσει οι ελληνικές Αρχές, δηλαδή απόσταση ασφαλείας, μάσκα, γάντια και καλό πλύσιμο χεριών, ώστε να ελαττωθούν οι πιθανότητες εισαγωγής του κορωναϊού», όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Η Ελλάδα δεν επιτρέπει την είσοδο στη χώρα πολιτών των Σκοπίων εξαιτίας της υψηλής διασποράς του ιού, εντούτοις κάτοικοι όχι μόνο της Φλώρινας αλλά και γειτονικών περιοχών πραγματοποιούν μονοήμερες επισκέψεις στην Μπίτολα και άλλες πόλεις κοντά στη γραμμή των συνόρων, κάτι που έχει θορυβήσει τις τοπικές Αρχές, που φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει εισαγωγή του ιού.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο δημαρχος χρησιμοποιησε οντως τον ορο "Σκοπια";

    Αν ναι,τοτε μπραβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]