Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξαφνική μυστική επίσκεψη του τούρκου πρέσβη στη Θράκη


Δουλεύουν καλά τα «γρανάζια»: Από την Αθήνα στη Θράκη ο Πρέσβης της Τουρκίας!

Ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν προσευχόταν στην Αγία Σοφία, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκέργκιν κατευθυνόταν προς την Θράκη. Η κίνηση αυτή καλύφθηκε από ιδιαίτερη μυστικότητα, κάτι που την καθιστά ύποπτη, δεδομένου ότι οι προσπάθειες για άσκηση επιρροής στην μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής είναι συνεχείς.

Αναμένεται ότι ο Τούρκος πρέσβης θα εμφανισθεί δίπλα σε κάποιον από τους ψευτομουφτήδες που θέλει να επιβάλει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και ενδεχομένως θα προσευχηθεί και αυτός σε κάποιο από τα τζαμιά της περιοχής, δημιουργώντας μια αίσθηση συνέχειας με τα τεκταινόμενα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι μηχανισμοί του προξενείου και των τουρκικών υπηρεσιών έχουν κινητοποιηθεί με στόχο να δείξουν ότι η μειονότητα ακολουθεί τον Τούρκο διπλωμάτη.


Η συγκεκριμένη επίσκεψη, όμως, ακολουθείτε από πλήθος ερωτημάτων... Ο τούρκος πρέσβης πήγε για προετοιμασίες σχετικά με το "κουρμπάν μπαϊράμ", την ανάδειξη - προώθηση του "εκλεκτού της Άγκυρας" μεταξύ των ψευτομουφτήδων ή ήθελε να μεταφέρει ο ίδιος (αποφεύγοντας τις "διαρροές") ειδικές οδηγίες - εντολές για την στάση ή και την αντίδραση των τουρκοφρόνων της Θράκης κατά το επόμενο χρονικό διάστημα και, ειδικά, για την περίπτωση που θα υπάρξει μία έντονη κλιμάκωση -στα όρια του θερμού επεισοδίου ή και περισσότερο- μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας;

Αυτά τα ερωτήματα τίθενται υπ' όψιν των αρμοδίων αρχών, αλλά και αρμοδίων πολιτικών. Ευχόμαστε να είναι σε θέση να απαντήσουν επαρκώς και καταλλήλως εάν υπάρξουν φαινόμενα όπως κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, όπου οι ελληνοκύπριοι έκπληκτοι έβλεπαν τους γείτονές τους τουρκοκύπριους να μπαίνουν σε τζαμιά για προσευχή και να εξέρχονται... πάνοπλοι...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]