Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αγία Σοφία: Εκείνος ο «χριστιανός» ο Τραμπ, που κρύβεται;


Όλοι θυμόμαστε τις οργισμένες αντιδράσεις του Τραμπ και τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας αναφορικά με τον πάστορα Μπράνσον. Πραγματικά γυάλιζε το μάτι του. Νόμιζες πως θα φάει τον Ερντογάν ζωντανό, μόνο και μόνο επειδή κρατούσε αιχμάλωτο έναν αμερικανό ιερέα.

Χθες λοιπόν ο Ερντογάν προέβη σε ένα ανοσιούργημα πρωτίστως κατά του ελληνισμού και της ορθοδοξίας αλλά και ολόκληρης της χριστιανοσύνης. Και η αμερικανική ηγεσία σιωπά! Προσωπικά δε ο πρόεδρος Τραμπ ο οποίος ποντάρει στις ψήφους των χριστιανών για να επανεκλεγεί, δεν έχει βγάλει άχνα!
Μιλάμε για ντροπή!


Με αυτόν τον τρόπο όμως επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνώριζαν εδώ και εβδομάδες. Ο Τραμπ είναι εκβιαζόμενος από τον Ερντογάν, οπότε όλα τα περί χριστιανοσύνης, πάνε περίπατο.

Ας όψονται οι έλληνες ομογενείς που πρέπει να κινητοποιηθούν, ειδικά τώρα που είναι προεκλογική περίοδος, και να απαιτήσουν παρέμβαση για την Αγία Σοφία και από τους δύο υποψηφίους.

Ειδικά ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, οφείλει να τιμήσει τα ράσα του.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]