Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξάνθη: Μεθυσμένοι έφτυσαν και χτύπησαν αστυνομικούς


Οι δυο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό ώσπου να επιβεβαιωθεί ότι δεν κόλλησαν κορωναϊό

Αντιμέτωποι με μια νέα μορφή αντίστασης βρέθηκαν δυο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, όταν προσπάθησαν να ελέγξουν μια ομάδα μεθυσμένων κατοίκων του οικισμού Ευλάλου στην Ξάνθη, οι οποίοι παραβίαζαν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και του συγχρωτισμού.

Οι νεαροί, που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους και μάλιστα επιτέθηκαν εναντίον των δυο ενστόλων, τους οποίους χτύπησαν προκαλώντας ελαφρά τραύματα στον έναν από αυτούς. Ταυτόχρονα, όμως, τους... έφτυσαν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, σε περίπτωση που οι δράστες ήταν φορείς του κορωναϊού!


Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τραυματισμένος αστυνομικός κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, κρατήθηκε μυστικό -άγνωστο γιατί- και αποκαλύφθηκε από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι οι δυο συνάδελφοί τους έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό ώσπου να επιβεβαιωθεί ότι δεν κόλλησαν τον επικίνδυνο ιό!

Μάνος Τσαγκαράκης
Πρώτο Θέμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]