Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ινστιτούτο Κοχ: «Η εξάπλωση της επιδημίας δείχνει να επιβραδύνεται»


Ελαφρά επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωναϊού στην Γερμανία υποδεικνύουν τα σημερινά στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ», προειδοποιώντας ταυτόχρονα για τον κίνδυνο εξαγωγής «πρόωρων συμπερασμάτων».

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ειδησεογραφικό σταθμό n-tv, έχουν φθάσει σήμερα τα 30.174, ενώ 132 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της Covid-19, με το ποσοστό θνητότητας να ανέρχεται σε 0,4%.


Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου, ο Λόταρ Βίλερ, τόνισε πάντως ότι είναι ακόμη ασαφές αν αυτή η τάση, που καταγράφεται τις δύο τελευταίες ημέρες, θα σταθεροποιηθεί, αλλά έκανε λόγο για θετικά αποτελέσματα από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και των επαφών των πολιτών. Επιφυλάχθηκε δε να απαντήσει αύριο, εάν η επιδημιολογική καμπύλη εξομαλύνεται πλέον συστηματικά.

Ενθαρρυντικά πάντως είναι και τα στοιχεία σχετικά με τους ασθενείς οι οποίοι έχουν αποθεραπευθεί και ξεπερνούν πλέον τις 3000.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]