Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημοτικός σύμβουλος στη Θράκη: “Ομόθρησκοι αδερφοί μετανάστες”


Πριν από μερικές το τουρκόφωνο περιοδικό Αζινλίκτσα στην Θράκη, έκανε μια δημοσκόπηση στο FACEBOOK. Το ερώτημα της δημοσκόπησης ήταν ¨Οι μετανάστες που είναι στα σύνορα να περάσουν από την δυτική Θράκη¨ και το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν 65% ΟΧΙ και 35% NAI.

Ο κ. Χουσείν Μουσταφά είναι δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στον δήμο Αρριανών-Ροδόπης. Σχολιάζοντας στο FACEBOOK, έγραψε τα εξής: “Φίλε γράφοντας την δημοσκόπηση λάθος το έγραψες. Έπρεπε να είναι “να περάσουν μέσω δυτικής Θράκης οι μετανάστες που θέλουν να περάσουν σε ευρωπαϊκές χώρες”. Αυτοί οι ομόθρησκοι αδερφοί μας και να θέλαμε δεν είναι μόνιμοι για εδώ και αν αυτή η έρευνα είναι αληθής, τότε δηλώνω κρίμα για εμάς τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Σκεφτείτε ξανά αυτή την ανάρτηση, είναι πολύ ντροπή.


Και όταν ένας άλλος τον συγχαίρει για αυτά που λέει, εκείνος συνεχίζει γράφοντας τα εξής: “Αδερφέ μέχρι σήμερα ως μειονότητα συνεχώς σιωπούσαμε και δεν μιλούσαμε, αλλά πλέον έφτασε και με το παραπάνω ο καιρός να κραυγάσουμε. Εμείς θα έπρεπε για εκείνους όχι να μην τους θέλουμε, αλλά να έχουμε ανοίξει και πανό υπέρ τους στους δρόμους, πίστεψε με ως Τούρκος της δυτικής Θράκης ντρέπομαι για τον εαυτό μου¨

Ενδιαφέρον. Καλά θα είναι αφού έχει τέτοιες απόψεις να πει ολοκληρωμένα την άποψη του. Θα ήθελε π.χ. ένα χοτσπότ στα Αριαννά; Θα ήθελε μια νέα Μόρια στα Αρριανά; Να μεταφερθούν κ. Μουσταφά π.χ. 20.000 Αφγανοί και Πακιστανοί ομόθρησκοι αδερφοί σας στην περιοχή σας; Θα θέλατε;

Τουρκικά Νέα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]