Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε καραντίνα η Μέρκελ


Σε καραντίνα κατ' οίκον η Άγγελα Μέρκελ, καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο το οποίο στο μεταξύ βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό - Αυστηρότερα μέτρα ανακοίνωσε νωρίτερα η καγκελάριος.

Σε καραντίνα κατ΄οίκον θα τεθεί από σήμερα η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, καθώς, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπός της, Στέφεν Ζάιμπερτ, ένας γιατρός με τον οποίο ήλθε σε επαφή την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκε στο μεταξύ θετικός στον κορονοϊό.

Όπως διευκρίνισε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, η καγκελάριος ενημερώθηκε σχετικά αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της για τα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών.


Αυστηρότερα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας

Αυστηρότερα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και των επαφών των πολιτών ανακοίνωσε άλλωστε νωρίτερα η καγκελάριος Μέρκελ, τονίζοντας ότι ο κορωναϊός εξαπλώνεται με «ανησυχητική ταχύτητα». «Πρέπει να περιορίσουμε την δημόσια ζωή στο ελάχιστο ανεκτό σημείο. Έτσι σώζουμε ζωές», τόνισε η καγκελάριος Μέρκελ, η οποία είχε προηγουμένως ολοκληρώσει τηλεδιάσκεψη με τους πρωθυπουργούς των 16 ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας.

Τα σημεία στα οποία συμφώνησαν είναι τα εξής:

- Ζητείται από τους πολίτες να περιορίσουν τις επαφές τους στο απολύτως ελάχιστο

- Στους δημόσιους χώρους θα πρέπει να τηρείται απόσταση τουλάχιστον 1.5 μέτρου

- Η παραμονή σε δημόσιο χώρο επιτρέπεται μόνο σε κάθε πολίτη μόνο του ή με ένα άτομο που δεν ζει στο ίδιο σπίτι ή με τα άμεσα μέλη της οικογένειάς του.

- Ψώνια, επισκέψεις σε ιατρεία, διαδρομή προς τον τόπο εργασίας, κίνηση στον καθαρό αέρα και άσκηση κατά μόνας εξακολουθούν να επιτρέπονται


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]