Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεχόμαστε πλέον επίθεση σε όλα τα μέτωπα - Θα αντιδράσουμε;


Η κατάσταση ήδη από τον περασμένο χρόνο στα ελληνοτουρκικά έχει ξεφύγει τελείως και όπως διαμορφώνεται τώρα, το κύριο χαρακτηριστικό της είναι πως η Άγκυρα έχει εξαπολύσει επίθεση κατά της Ελλάδας σε όλα τα μέτωπα, προσδοκώντας να προετοιμάσει έδαφος για μια τελική έφοδο που θα κατοχυρώσει το περίφημο σχέδιο της Γαλάζιας Πατρίδας, βλέπε ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Υφαλοκρηπίδα Κυπριακής Δημοκρατίας, ύπαρξη μειονότητας στα Δωδεκάνησα και αμφισβήτηση ύπαρξης Καστελόριζου, ανάδυση ζητήματος συνδιοικητής δυτικής Θράκης, αποστρατικοποίηση νησιών του ανατολικού Αιγαίου, συνεχείς παραβάσεις όχι μόνο εθνικού εναέριου χώρου αλλά τώρα τα τουρκικά μαχητικά πετούν πάνω από χερσαίο ελληνικό έδαφος. Και παράλληλα σε εξέλιξη μα άνευ προηγουμένου λαθρό - μουσουλμανική εισβολή, που διαβρώνει το εσωτερικό σαν μια εν δυνάμει πέμπτη φάλαγγα.

Τι έχει να απαντήσει η ελληνική πλευρά όταν που κυβερνά ένα κατοχικό πολιτικό καθεστώς;


Ψελλίσματα και ευχολόγια, αυταπάτες ότι η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την τουρκική προκλητικότητα, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ καταδικάζουν την Τουρκία ενώ από την άλλη ενισχύσουν και άλλο τις σχέσεις τους με την Άγκυρα και όλα αυτά για να γελά ο κάθε πικραμένος, που βλέπει την χώρα να κλυδωνίζεται και κανείς να μην την παίρνει στα σοβαρά.

Το αν θα γίνει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία δεν είναι πια το ζητούμενο, αφού αυτό φαντάζει σχεδόν αναπόφευκτο, το ζητούμενο είναι τι θα γίνει στη συνέχεια με την χώρα μας μετά από 10 χρόνια μνημονιακής καταστροφής και πενήντα σχεδόν χρόνια κρατικής λεηλασίας από ένα προδοτικό πολιτικό σύστημα.

Το ελπιδοφόρο είναι πως η ιστορία διδάσκει ότι οι κάτοικοι αυτής της χώρας «ξυπνούν» όταν δεχτούν ένα ηχηρό χαστούκι.

Το πρόβλημα είναι πόσο θα μας κοστίσει αυτό το χαστούκι.

Νίκος Χειλαδάκης
ProNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]