Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι αλλοδαποί εγκληματίες γιατί δεν απελαύνονται;


«Η Αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών που έχουν συλληφθεί άλλες 200 φορές». «Συνελήφθη Αλγερινός κλέφτης στο αεροδρόμιο που είχε συλληφθεί άλλες 9 φορές».
«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Αστυνομίας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση Γεωργιανών που είχε ρημάξει τα νότια προάστια. Τα μέλη της ήταν γνωστά στις Αρχές από παλιότερες υποθέσεις».
Αυτοί είναι κάποιοι τίτλοι από ένα πρόχειρο σταχυολόγημα των ανακοινώσεων της Αστυνομίας του τελευταίου διαστήματος.

Και πείτε μου, σας παρακαλώ, είναι για γέλια ή για κλάματα;
Οι άνθρωποι αυτοί (τρόπος του λέγειν) έχουν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα 5-10 και άκουσον-άκουσον 200 φορές! Και τους επόμενους μήνες με κάποια άλλη ανακοίνωση της Αστυνομίας θα έχουν προσθέσει στο βιογραφικό τους άλλη μία σύλληψη γιατί προφανώς καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να καταγραφούν στα Ρεκόρ Γκίνες με τις περισσότερες συλλήψεις!

Κι όμως, ο παραλογισμός αυτός δεν έχει όρια και προσβάλλει βάναυσα όχι μόνο την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και το ίδιο το κράτος και το ανεκτικό μας δημοκρατικό πολίτευμα.

Πώς είναι δυνατόν κάποιος να συλλαμβάνεται για το ίδιο αδίκημα μέσα σε λίγα χρόνια τόσες φορές και πώς καταφέρνει να μπαινοβγαίνει στη φυλακή σαν να είναι ξενοδοχείο ημιδιαμονής;

Ποιοι τον αφήνουν και βγαίνει με τόση ευκολία και ποιοι του επιτρέπουν να παραμένει στη χώρα με έναν τόσο ογκώδη φάκελο;

Γιατί είναι τόσο δύσκολο, τουλάχιστον για τους αλλοδαπούς εγκληματίες, μετά την έκτιση της επιβληθείσας ποινής να απελαύνονται πάραυτα;

Γιατί το δικαιϊκό μας σύστημα πετάει στον κάλαθο των αχρήστων το έργο της Αστυνομίας και επιτρέπει σε όλους αυτούς τους υπότροπους αλλοδαπούς να κινούνται ανάμεσά μας, να μπαίνουν στα σπίτια μας, να μας κλέβουν στους δρόμους και να πουλούν αχρείαστη προστασία στους καταστηματάρχες;

Γιατί η ονομαστική ποινή που επιβάλλεται με βάση τον ποινικό κώδικα να μην έχει καμία σχέση με την πραγματική ποινή έκτισης;


Απλοϊκά ερωτήματα μεν, στα οποία όμως κάποια στιγμή η οργανωμένη πολιτεία πρέπει να απαντήσει γιατί δεν είναι δυνατόν η δουλειά των αστυνομικών, που είναι να παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες, να γελοιοποιείται από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Ακόμα και από τους ίδιους τους εγκληματίες που κατά τη σύλληψή τους ειρωνεύονται πως την άλλη εβδομάδα θα είναι έξω!

Δεν είναι δυνατόν κατηγορούμενοι για ληστείες, διαρρήξεις, διακεκριμένες κλοπές, συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις να αφήνονται ελεύθεροι ακόμα και πριν από τη δίκη ή να παρέρχεται το 18μηνο χωρίς δίκη και μετά να εξαφανίζονται.

Δεν είναι δυνατόν μετά και τις τελευταίες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα να μην υπάρχει μια τέτοια πρόνοια και να μην εκδίδει ο δικαστής παράλληλα με την ποινή και απόφαση απέλασης. Οπως δεν είναι δυνατόν κάποιοι που όντως έχουν απελαθεί να μπορούν να μπαινοβγαίνουν στη χώρα με τέτοια ευκολία.

Να με συμπαθάτε, αλλά κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας. Ή κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή οι νόμοι είναι ανεπαρκείς ή κάποιοι διαπράττουν παράβαση καθήκοντος (με το αζημίωτο;) και δεν εφαρμόζουν τους νόμους.

Πού ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια δεν ξέρουμε και ούτε είναι δουλειά μας να το βρούμε. Αυτό πρέπει να το κάνει η οργανωμένη πολιτεία με τα όργανά της. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη -και όχι σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες- αυτό δεν συμβαίνει.

Ναι, το ξέρω ότι η χώρα μας δεν είναι πρότυπο οργάνωσης, αλλά όχι και ξέφραγο αμπέλι! Δεν μας φτάνουν οι εγχώριοι εγκληματίες, πρέπει να ανεχόμαστε και τους εισαγόμενους;

Και μην ακούσω ότι αυτά τα φαινόμενα αφορούν τη χαμηλή εγκληματικότητα και δεν είναι ανησυχητικά, όπως λένε κατά καιρούς οι διάφοροι «προοδευτικοί ακτιβιστές των δικαιωμάτων των φυλακισμένων».

Ένας διαρρήκτης που μπαίνει στο σπίτι μας και με την απειλή όπλων, με χρήση βίας ακόμα και με «σιδέρωμα» απαιτεί να μάθει πού είναι τα τιμαλφή της οικογένειας, δεν το ’χει σε τίποτα να γίνει και δολοφόνος. Και ο φόνος δεν είναι το μόνο έγκλημα με χαρακτηριστικά βαριάς εγκληματικότητας.

Καλές λοιπόν οι προσλήψεις αστυνομικών, οι περιπολίες και η παρουσία τους στους δρόμους, αλλά και η Δικαιοσύνη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Βασίλης Στεφανακίδης
Πρώτο Θέμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Εύλογη ή απορία τού άρθρου. Όπως εύκολη δυστυχώς καί απάντηση: Αυτές είναι οί εντολές τού Βερολίνου. Κανένας νά μή φύγει από δώ πρός τήν "καθαρή " "πολιτισμένη" Γερμανία ,Σουηδία,Ουγγαρία ,Ιταλία. Αυτοί έλαβαν τά μέτρα τους : Έκλεισαν τά σύνορα τους. Δίνουν καί κάτι ψύχουλα σέ κάποιους προύχοντες μας, εδώ τών ιθαγενών τών "μαυροκέφαλων" όπως μας αποκαλούν περιφρονητικά... Καί μένουν όλοι οί μουσουλμάνοι έποικοι εδώ καί γλυτώνουν οί χώρες τους . Μένοντας ασφαλείς καθαρές. Καί άν απορείτε πού πάμε; Κοιτάξτε κάποιο σάιτ πχ hellas now. Τό αναφέρω γιατί έχει αναρτήσει video τού lesvow post.com. Μέ εικόνες από τήν κατεχόμενη Λέσβο. Όπου μουσουλμάνοι έποικοι εξεγερμένοι κατέβαίνομτας από τά βουνά κάνουν έφοδο νά καταλάβουν τήν πόλη τής Μυτιλήνης. Καλογυμνασμένοι "κακομοίρηδες" στόν ορεινό καταδρομικό αγώνα,νά τρέχουν απνευστή στά βουνά καί τά λαγκάδια. Ενώ είχε ανάψει ύποπτη πυρκαγιά κόντα στήν περίφραξη τού τοπικού εργοστασίου τής ΔΕΗ [Δολιοφθορά πού ευτυχώς έγινε αντιληπτή κατεσβέσθη. Από τήν πυροσβεστική].Αυτή ήταν μιά δοκιμή τήν άλλη φορά . Η Λέσβος νησί αγίων.... Ό Άγιος Ραφαήλ ,Άγιος Νικόλαος καί Αγία Ειρήνη. Καί ό Αρχάγγελος Μιχαήλ από τό Μανταμάδο . Άς προστατεύσουν τό νήσι καί τούς ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΠΑΝΟΣ 3 Φεβρουαρίου 2020 - 4:41 μ.μ

      Πρέπει να απαλλαγούμε από την συνήθεια να ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο στους άλλους. Το άρθρο μιλά για απέλαση και όταν απελαύνουν κάποιον, τον στέλνουν στην πατρίδα του και όχι στην Γερμανία. Η Ιταλία είναι μία από τις χώρες, που ταλαιπωρούνται επίσης από τούς μετανάστες. Εκεί θα τούς στέλναμε; Όσον αφορά στην Σουηδία, η χώρα έχει καταστραφεί από τούς μετανάστες. Υπάρχει πληθώρα αρθρογραφίας. Καλύτερα να ενημερώνεσαι πριν γράψεις κάτι.

      Αν ο νόμος τής απέλασης δεν εφαρμόζεται, την ευθύνη φέρει ακεραία η Ελλάδα και κανείς άλλος.

      Διαγραφή
  2. Ξυπνήστε, λαλάνε οι "πετεινοί"! "Όμορφα χωριά όμορφα καίγονται"! Όμορφη πατρίδα όμορφα καίγεται! Και οι πυρπολητές παριστάνουν τους διασώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πού βλέπουμε στή Λέσβο, είναι μιά εικόνα τού άμεσου μέλλοντος: Μουσουλμάνοι έποικοι νά επιτίθενται στούς κατοίκους τού νησιού. Νά καίνε τά σπίτια τους, νά βιάζουν οσονούπω γυναίκες, νά σκοτώνουν καί κάποιους ατυχείς. Δηλαδή μιά δοκιμασμένη συνταγή όπως στήν Ίμβρο καί τήν Τένεδο. Η Τουρκία έχει αποκτήσει πλέον ειδικότητα στά πογκρόμ καί τίς εθνοκαθάρσεις. Γιατί μόνο έτσι στήν επικείμενη Χάγη ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! Καί κάτι πού ίσως δέν πληροφορηθήκατε: Η κυβέρνηση [ Ντόρα Μπακογιάννη] τά ορφανά τού Σημίτη ELIAMEP. Έχουν ξεκινήσει ήδη συνομιλίες μέ Τουρκία γιά τήν αντζέντα τού συνυποσχετικού τής Χάγης.... [Έτσι αναφέρει τό σάιτ τρικλοποδιά]. Όπου θά μάς φέρει φυσικά απώλεια κυριαρχιας Δωδεκανήσων,Σάμου ,Χίου ,Λέσβου. Γράφω υπερβολές; Δέν νομίζω ! Διότι ό πρώτος όρος πού θέτει ή Τουρκία καί διεκδικεί ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ! Πώς θά τά φυλάξουμε από απόβαση; Όταν τά νησιά έχουν εποικισθεί πλέον από μουσουλμάνους; Καί θά χτυπούν καί από τά μετώπισθεν,τόν ντόπιο πληθυσμό καί τίς όποιες στρατιωτικές δυνάμεις; Ποιά ή λύση ; Κήρυξη κατάστασης πολιορκίας στά νησιά [στρατιωτικού νόμου] και ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Όποιος λαθρομετανάστης ξανα αποβιβαστεί εκεί νά γνωρίζει ένα καθεστώς θά τού χορηγείται ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ.

      Διαγραφή
  3. Πρός @Μιχαήλ: Δηλαδή αυτές οί "ταλαίπωρες" χώρες : Γερμανία Σουηδία, Ουγγαρία,Ιταλία έχουν ανοικτά τά σύνορα τους; Μέ κοινή σχεδόν απόφαση δέν τά έκλεισαν; Η "ταλαίπωρη " Σουηδία δέν είναι θύμα τής πολιτικής "τής ορθότητας" πού επέλεξε;[Ή ίδια δέν δεχόταν κάθε μουσουλμάνο μετανάστη μέ ανοιχτές αγκάλες; ] Η Ιταλία έχει κλειστά ή ανοιχτά σύνορα; Δέν είναι τό ίδιο ή Ελλάδα! Πού τής επιβλήθηκαν από τό Βερολίνο καί τόν Σόρος τά ανοιχτά σύνορα. Μέ αποτέλεσμα έδώ νά διαπράττεται ένα διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ : ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ. Μέ χρηματοδότηση τών ιθυνόντων γιά νά γλυτώσουν οί προαναφερόμενοι Ευρωπαίοι. Προσφέρουν θυσία στό μουσουλμανικό θηρίο τους Έλληνες.Δημιουργούνται συνθηκες αποσάρθρωσης τής χώρας [μετατρεπόμαστε σέ χώρο απλώς] Δηλαδή διαπράττουν μιά γενοκτονία. Η κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά το πρώτο μου σχόλιο, ήλπιζα ότι θα είχες καταλάβει τι γράφει το άρθρο και πού κάνεις το λάθος, αλλά φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι είναι η απέλαση. Διαφορετικά, δεν θα έλεγες ότι την μη εφαρμογή της μάς την επιβάλλουν από το Βερολίνο. Τούς λόγους τούς εξηγώ στο πρώτο μου σχόλιο. Τα άλλα είναι άσχετα με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παγκοσμιοποίηση σημαίνει ανοικτά σύνορα, διάσπαση εθνικού συμπαγούς σε κάθε χώρα, αναγκαστικό πολυπολιτισμό... και στο βάθος Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και υπερκέρδη για τους λίγους. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός, στον οποίο συναντώνται η Αριστερά με τη Δεξιά. Σ' αυτόν εντάχθηκε και η φιλοσοφία του "πολιτικώς ορθού", του κακώς εννοούμενου ανθρωπισμού, της κακώς εννοούμενης προστασίας των μειονοτήτων (που πλέον καταδυναστεύουν τις πλειοψηφείες) και τόσα άλλα που τις τελευταίες δεκαετίες οδηγούν τον κόσμο σε κάτι ανάμεσα σε Μεσαίωνα και σε 1984 του Όργουελ.
    Κάποιοι λαοί βέβαια είδαν τον κίνδυνο και αντέδρασαν. Κάποιες χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους - σε πείσμα των παγκοσμιοποιητών. Εμείς όμως όχι! Σε μας, η ιδεολογία που κυριαρχεί σε όλους τους ταγούς - πολιτικούς, εκκλησιαστικούς, δημοσιογραφικούς κλπ. είναι η παγκοσμιοποίηση (εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν). Αν βάλουμε στην εξίσωση και την οικονομική αδυναμία της χώρας αλλά και την οικονομική της εξάρτηση από την ΕΕ, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι πάντα θα έχουμε καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφει το άρθρο. Ευχής έργο θα ήταν να είχαμε απελάσεις αλλά δυστυχώς... δεν προβλέπεται. Εμείς θα τους κρατάμε εδώ, οι παγκοσμιοποιητές θα κάνουν το παιχνίδι τους εδώ (με ΕΟΖ, μειονότητες κλπ.), και παράλληλα στις άλλες χώρες της Ευρώπης τα σύνορα θα παραμένουν κλειστά για να μην ανησυχούν οι λαοί τους (άσχετα αν εμείς καταστρεφόμαστε, όπως καταλαβαίνω ότι λες, φίλε ΠΑΝΟ) ότι μπορεί να καταντήσουν όμως εμείς ή η Σουηδία όπως λέει ο φίλος Μιχαήλ.

    Αυτά αποτελούν μια "πολιτικώς ορθή" εξήγηση για αυτά που λέει το άρθρο (κατά την γνώμη μου πάντα, δε διεκδικώ το αλάθητο).

    Διότι υπάρχουν κι άλλα.

    Διότι ναι, φταίμε κι εμείς, οι ηγεσίες μας έχουν πάψει να υπηρετούν αυτό το λαό (καλά, η λέξη έθνος έχει ιδεολογικώς ποινικοποιηθεί πλέον), όμως είναι τρελλά επικίνδυνο να μην αναγνωρίζουμε την εχθρότητα κάποιων που θέλουν να μας τους παρουσιάζουν σα συμμάχους.

    Θα είναι λάθος να νομίζουμε ότι η παγκοσμιοποίηση είναι το τελευταίο σχέδιο, ότι δεν υπάρχουν άλλα. Θα είναι λάθος να πιστεύουμε ότι οι υπάρχοντες θεσμοί (ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, Σύμφωνο Σαγκάης κλπ) θα συνεχίσουν να υπάρχουν αδιατάρακτα. Η Γερμανία προωθεί τον ηγεμονισμό της στην Ευρώπη, η Μ. Βρεταννία βλέποντας τον κίνδυνο ξυπνά και προσπαθεί να αντιδράσει. Κοινός παρονομαστής και των δύο η ανάγκη τους για ισχυρή Τουρκία αλλά και για μιά Ελλάδα μέχρι τη Λαμία.
    Είτε μας αρέσει είτε όχι, φίλοι μου, έχουμε επανέλθει σε μια γεωπολιτική θεώρηση που μοιάζει πολύ με εκείνη του 19ου αιώνα.
    Στα πλαίσια αυτά οι "σύμμαχοί μας" θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μας αποδυναμώσουν και να κάνουν έτσι πιο εύκολο το παιχνίδι της Τουρκίας (κάτι που, βέβαια, θα το πληρώσουν διότι η γεωπολιτική πάντα εκδικείται). Και οι συμφωνίες που θα κάνει η ΕΕ με την Τουρκία για το "μεταναστευτικό" θα είναι πάντα κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της Γερμανίας και της Τουρκίας, και καταστροφικές για την Ελλάδα. Και οι δικοί μας ηγέτες θα τις δέχονται ευλαβικά, διότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν την εύνοια των ξένων. Σιγά μην ασχοληθούν με τους Έλληνες...

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ]Αυτά πού έν ολίγοις αναφέρει εκτενώς ό νέος συνομιλητής μας Ιωάννης. Αποκαλύπτουν πού οδηγούνται τά πράγματα μέ τόν εποικισμό πού υφίσταται ή πατρίδα μας. Πού θά καταλήξει αυτό; Μά φυσικά στή δημιουργία μειονοτήτων Ειδικών Οικονομικών Ζωνών. Κομμάτια δηλαδή τής Ελληνικής επικράτειας γκριζάρονται, ανεξαρτητοποιούνται. θά κατοικούνται από πολυεθνικό "πολυπολιτισμικό" μορφωμα, Χωρίς εθνική συνοχή. Καί περιφερειάρχης θά έχει εξουσίες πρωθυπουργού. Η περιοχή πού διοικεί. Θά έχει διεθνείς σχέσεις σάν ανεξάρτητο κράτος. Υπό τόν ουσιαστικό τών πολυεθνικών φυσικά. Τό σχέδιο διαμελισμού μας γιά νά ευωδοθούν αυτά. Έχει ετοιμαστεί εδώ καί χρόνια. Υπό τόν κωδικό "Φαιδώρα". Που προβλέπει : Ανεξαρτητοποίηση Μακεδονίας [ήδη δρομολογήθηκε μέ τίς Πρέσπες]. Καί Ελληνική επικράτεια ώς τά Τέμπη. Ανατολικά διχοτόμηση τού Αιγαίου ανατολικά τού 25 Μεσημβρινου. Πέρασμα Δωδεκανήσων ,Λέσβου,Χίου, Σάμου στήν Τουρκική επικράτεια. Καί "σκάει οσονούπω θέμα ανεξαρτησίας Κρήτης. Γιά νά γίνουν όλα αυτά . Έχουν μιά βασική προυπόθεση : Τό σπάσιμο τής εθνικής ομοιογένειας τών περιφερειών. Καί οί λαθρομετανάστες καί παράνομοι έποικοι. Θά διασπαρούν σέ όλη τήν επικράτεια . Πολύτιμοι συμπαράστατες στά σχέδια αυτά. Οί συνεργάτες τους πού εκλέγουμε νά μας κυβερνήσουν. Οί ελληνόφωνοι αυτοί δίνουν απευθείας λόγο στά αφεντικά δανειστές. Οί τελευταίοι έχουν συμφωνήσει καί έχουν συμφέροντα τεράστια μέ Τουρκία καί φροντίζουν ή τελευταία. Όταν επιχειρήσει νά εισβάλει καί νά αρπάξει νησιά καί εδάφη μας γιά μερτικό. Νά είναι ακίνδυνη επιχείρηση γι αυτήν Άς δούμε πώς μέ βάση τήν επικαιρότητα κιόλας: Οί λογιστές [θεσμοί ] τών δανειστών ΠΕΡΙΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΑΠΑΝΕΣ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΛΟ ΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ! Ενώ μάς υποχρέωσαν τό ΠΝ νά δαπανήσει 10 εκατ για 300προκάτ οικίες γιά στέγαση λαθρομεναστών! Παράλληλα τό Βερολίνο επιτίθεται στήν Ελλάδα γιά τήν πρόθεση ελέγχου τών ΜΚΟ [Συντονιστών του εποικισμού]. Καί προσπαθεί νά ξορκίσει οποιαδήποτε σκέψη απελάσεων καί κλεισίματος συνόρων! Αυτή είναι ή κατάσταση. Καί χρέος μας. Απέναντι στίς γενιές πού περάσαν , πολεμήσαν καί θυσιάστηκαν γι αυτό τόν τόπο. Αλλά καί γι αυτούς πού θά έρθουν . Νά αντισταθούμε. Καί νά κρατήσουμε ζωντανή καί όρθια τήν εφέστια εστία τού Ελληνισμού. Νά παραδώσουμε στά παιδιά καί στά εγγόνια μας πού θά έρθουν ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΕΓΓΟΒΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ. Είναι καθήκον μας έστω καί άν πεινάσουμε

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]