Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΝεοΧουντίνι...


Θα μπορούσε άραγε να υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της Τζαμάικα, της Παντείου και του Αντινιούζ;

Και όμως, υπάρχει.

Ο λαός στην Ελλάδα έφαγε γερή σφαλιάρα με τη χρεωκοπία. Κατάλαβε ότι συνολικά, μηδενός εξαιρουμένου, ο πολιτικός κόσμος που διαχειρίστηκε την τύχη του από το 1973 ήταν απλά κατσαπλιάδες που εκμεταλλεύτηκαν μια επίπλαστη ευημερία, την οποία οι ίδιοι, για προσωπικό τους όφελος, δημιούργησαν εις βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως κρατική οντότητα και του λαού της.

Οι Γκόρτσοι έγιναν λιγότεροι, αφενός επειδή οι περισσότεροι κρύφτηκαν, όπως τα πτωματοφάγα ζώα που λουφάζουν για να φάνε το κουφάρι που άρπαξαν, για να μην τους δουν άλλα ζώα και τους το πάρουν, και αφετέρου επειδή η δουλειά τους έγινε δυσκολότερη, αφού δεν υπάρχουν επιχειρήματα για να στηρίξουν τη συνέχιση του πλιάτσικου από την ίδια αγέλη των πτωματοφάγων ζώων.

Χριστουγεννιάτικα δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με βάση το οποίο η Νέα Δημοκρατία και ο καθολικά (από τον πολιτικό κόσμο) αποδεκτός Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε χάρη στον καθηγητή της Παντείου που είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια για υπεξαίρεση.


Ο ΠτΔ έβαλε πλάτη στο πολιτειακό πραξικόπημα του 2015 (ο λαός ψήφισε ΟΧΙ, αυτός απείλησε με παραίτηση αν δεν ψηφιστεί το ΝΑΙ από την πολιτική αγέλη των πτωματοφάγων ζώων) και έδωσε χάρη σε αυτόν που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση.

Ο ΠτΔ της Αλγερίας, με αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα, ανακήρυξε ΑΟΖ Αλγερίας.

Ο ΠτΔ της Ελλάδας δεν ανακήρυξε ΑΟΖ Ελλάδας αλλά έβαλε πλάτη στα άλλα.

Να λοιπόν η σχέση της Τζαμάικα (UNCLOS) και της Παντείου.

Κάποτε σε ένα υπουργείο είχαν σχεδιαστεί και εγκριθεί έργα 200εκ. ευρώ από κοινοτικά κονδύλια. Εμφανίζεται λοιπόν ο πρόεδρος της επιτροπής που θα διαχειριζόταν τα έργα και ρωτάει:

- Ποιό είναι το μικρότερο (υπο)έργο;

- 500,000 ευρώ.

- Πόσα παίρνουμε έξτρα επίδομα για να υλοποιήσουμε έργα;

- 800 ευρώ.

- Εντάξει λοιπόν. Θα τρέξουμε μόνο αυτό των 500,000.

Και χάθηκαν τα υπόλοιπα.

Χάθηκαν για την Ελλάδα, όχι για τα μέλη της επιτροπής.

Η ανακήρυξη ΑΟΖ δεν παρέχει κάποιο προσωπικό όφελος σε αυτόν που την ανακηρύσσει.

Είμαι βέβαιος πως ούτε το πραξικόπημα για να διατηρηθεί η καρέκλα της αγέλης, ούτε η χάρη σε κάποιον που καταδικάστηκε για υπεξαίρεση .

Οι Γκόρτσοι του Διαδικτύου δεν ενδιαφέρονται για την προστασία των εθνικών συμφερόντων. Ενδιαφέρονται να είναι η αγέλη των πτωματοφάγων ζώων αυτή που θα προστατεύει τα εθνικά συμφέροντα. Όσο τα διαχειρίζονται αυτοί, θα τρώνε οι πτωματοφάγοι το κρέας του κουφαριού και θα γλύφουν και οι Γκόρτσοι κανένα κοκαλάκι.

Όταν η συζήτηση είναι υγιής, ούτε η αγέλη ούτε οι Γκόρτσοι έχουν ρόλο.

Βρίσκουν για δικαιολογία... την κλιματική αλλαγή και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν απαντούν γιατί δεν ανακηρύσσουμε ΑΟΖ: δεν τους απασχολεί επειδή δεν πληρώνει η ΑΟΖ. Ούτε απαντούν γιατί δόθηκε χάρη σε αυτόν που καταδικάστηκε για υπεξαίρεση. Απαντούν σε οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το πλιάτσικο της αγέλης. Έχουν δίκιο όταν λένε πως φταίει η διαχείριση του Αντινιούζ που δεν γράφουν: αν δεν προωθείται η πτωματοφαγία, δεν έχουν αντικείμενο. Δεν μπορούν να πουλήσουν το παραμύθι του χρήσιμου ρόλου της αγέλης.

Άρα όντως υπάρχει σχέση: οι νεοΧουντίνι...

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]