Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπήκαν δραπέτες μαχητές του ISIS από τον Έβρο;


Οι ανησυχίες μας για την κατάσταση στον Έβρο και για την εκτεταμένη παραβίαση των ελληνοτουρκικών συνόρων από λαθρομετανάστες, δυστυχώς δικαιώνονται. Όσο ο καιρός επιδεινώνεται το πέρασμα από τη θάλασσα καθίσταται δυσκολότερο. Η επόμενη εναλλακτική είναι ο Έβρος.

Γι’ αυτό κιόλας το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο πολυάριθμων ομάδων λαθρομεταναστών να διέρχονται τα ακριτικά μας χωριά, συχνά εισβάλλοντας σε σπίτια και επιτιθέμενοι σε Έλληνες πολίτες είναι όλο και πιο συχνό.

Φόβοι για διέλευση επικίνδυνων τζιχαντιστών

Η χρονική σύμπτωση με τις φήμες για μαζική απόδραση κρατουμένων μαχητών του ISIS στη Συρία κατά την τουρκική εισβολή εντείνει την ανησυχία. Το σενάριο πολλοί εξ’ αυτών να διήλθαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα πεζοί, ανάμεσα στους χιλιάδες άλλους λαθρομετανάστες, οι οποίοι – παρεμπιπτόντως – δεν υποβάλλονται στον παραμικρό έλεγχο ή ταυτοποίηση ακούγεται πολύ πιθανό. Αυτό καταγγέλλεται από κατοίκους της περιοχής σε δημοσίευμα του NEWPOST.


Η περιοχή της Θράκης είναι γεμάτη από τουρκικούς και μουσουλμανικούς πυρήνες, οι οποίοι λειτουργούν εδώ και χρόνια εις βάρος των εθνικών συμφερόντων και της ασφαλείας της Ελλάδος, καθοδηγούμενοι από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής. Δεδομένης της καθ’ ομολογίαν του Ταγίπ Ερντογάν εσκεμμένης αποστολής λαθρομεταναστών στη χώρα μας, το πιο φυσικό θα ήταν όλοι αυτοί οι «πρόσφυγες» να αναζητήσουν κατάλυμα και βοήθεια από τους πυρήνες αυτούς.

Η Θράκη, ως εκ τούτου, αλλά και η υπόλοιπη χώρα βρίσκονται σε εξαιρετικά επικίνδυνη θέση και η κυβέρνηση θα έπρεπε να σημάνει συναγερμό, τόσο στις αστυνομικές αρχές όσο και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το ίδιο και στην ΕΥΠ.

Πολύ φοβούμαστε ότι τα όσα φοβούμαστε θα συμβούν πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόμαστε.

The Righter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]