Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σόδομα και Γόμορρα στην Θράκη και ποιός «κρατάει το φανάρι»;


Ποιός "χορεύει στο ταψί" και η ΜΙΤ "βαράει τα "νταούλια";
Ένα σεξουαλικό σκάνδαλο αποκαλύπτει την ανικανότητα των κρατικών υπηρεσιών να αντιμετωπίσουν την ΜΙΤ επί ελληνικού εδάφους!…

Του Αχμέτ Χουσεΐνογλου

Ήταν πριν δύο περίπου χρόνια, όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστή στην Θράκη για την στήριξή της στις εκλογές (με σχεδόν σταλινικά ποσοστά) από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, προχώρησε στην περαιτέρω σύσφιξη των ήδη υπαρχόντων σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με το «στρατηγείο ειδικών επιχειρήσεων» της Τουρκίας στην Θράκη.

Αφού με νόμο υποχρέωσε σε συνταξιοδότηση τους μέχρι τότε νόμιμους Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, προχώρησε στην άμεση αντικατάστασή τους με τοποτηρητές των Μουφτειών. Η επιλογή των προσώπων χαρακτήριζε τόσο το ήθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ύφος αλλά και την ουσία πολιτικής που ήθελε να επισημοποιήσει.Ο ένας τοποτηρητής,της Μουφτείας Κομοτηνής, ήταν ένας ιμάμης του κεντρικού τεμένους της Κομοτηνής, με σπουδές στο Κοράνι, αλλά… τουρκολάγνος, αφού είχε παρουσίες τόσο στις επισκέψεις του Ερντογάν στην Κομοτηνή, όσο και με τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία…Επίσης, είναι γνωστός σύμφωνα με φήμες, για την αγάπη του στο χρήμα…

Ο έτερος τοποτηρητής, της Μουφτείας Ξάνθης, ένας χαμηλών τόνων ιμάμης, σχετικά νεαρός στην ηλικία, γνώστης του Κορανίου και «ελληνόφιλος», όπως τον κατηγορούσε το σύνολο των τουρκικών παρακρατικών μηχανισμών που λειτουργούν στην Θράκη. Με την επισήμανση πως η ελληνική Πολιτεία δυσκολεύθηκε πολύ να βρει στο νομό Ξάνθης μουσουλμάνο πρόθυμο να αναλάβει τη θέση του τοποτηρητή διότι, ως γνωστόν, στο συγκεκριμένο νομό, τα ηνία της μουσουλμανικής μειονότητας κρατάει ο ψευδομουφτής, Μετέ Αχμέτ. Ο δε νεαρός ιμάμης που τελικώς αποδέχθηκε την πρόταση, είναι άνθρωπος πλήρως ελεγχόμενος εδώ και έτη από τον Α.Δ.συνταξιούχο πρώην κλητήρα της Υ.Π.Υ. του Υπ.Εξ. στην Ξάνθη, ο οποίος προφανώς, είδε την αναρρίχηση του ανθρώπου του στη Μουφτεία ως μοναδική ευκαιρία να επανέλθει και ο ίδιος στα πράγματα….

Κυριολεκτικά,από την πρώτη στιγμή γνωστοποίησης της επιλογής για τη Μουφτεία Ξάνθης, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους κύκλους του ψευδομουφτή Ξάνθης, αλλά και «παραγόντων» των τουρκικών μηχανισμών που έχουν αναπτυχθεί στην Θράκη. Οι αιτιάσεις περί μη επάρκειας λόγω απουσίας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, όπως είχε ο προκάτοχός του, υπερκεράσθηκαν με τη λύση που έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, κ. Καλαντζής Γεώργιος, δηλαδή τη δυνατότητα να φοιτήσει ο τοποτηρητής στο τμήμα Θεολογικών Σπουδών του Α.Π.Θ.


Κι ενώ τα «πνεύματα ηρέμησαν», όλοι γνώριζαν πως το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής ήδη σχεδίαζε την απομάκρυνση του συγκεκριμένου Τοποτηρητή της Μουφτείας Ξάνθης. Κύκλοι τουρκοφρόνων, τότε, μιλούσαν για οργανωμένο σχέδιο σπίλωσης και απομάκρυνση που θα ισοδυναμούσε με πλήρη ατίμωση.

Δεν γνωρίζουμε πόσοι πήραν στα σοβαρά ή είχαν αντιληφθεί ακόμη εκείνους τους «ψιθύρους», αλλά η σημερινή πραγματικότητα, έρχεται να διαψεύσει τα σχέδια όλων όσων είχαν εμπλακεί στην απομάκρυνση των νόμιμων Μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής. Ή, σχεδόν όλων, γιατί από όσα «έπιασαν» οι «κεραίες» μας στους αστυνομικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους της ευρύτερης περιοχής, κατατέθηκαν σε υπηρεσιακό επίπεδο κάποιες ενστάσεις στον τότε διοικητή της ΕΥΠ κ. Ιωάννη Ρουμπάτη, αλλά δεν εισακούσθηκαν επειδή μάλλον ο κ. Ρουμπάτης δεν ήθελε να κατανοήσει τις αναπτυσσόμενες «προβληματικές», τις πιθανές «εκθέσεις κινδύνου» και τις σοβαρές πιθανότητες επιχειρησιακής ήττας της ΕΥΠ στην Θράκη. Ενδεχομένως, απορροφημένος σε άλλες δραστηριότητες, ο κ. Ρουμπάτης σύμφωνα πάντα με τους ίδιους κύκλους, βρισκόταν σε «κατάσταση μέθης» (ενδεχομένως και αισθηματικής) ή λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να λειτουργήσει επαρκώς η μνήμη του, με αποτέλεσμα «το σήμα κινδύνου» που του δόθηκε να… χάθηκε μεταξύ αριστερού και δεξιού τμήματος του εγκεφάλου του, ενδεχομένως και της… παρεγκεφαλίδας του κ. Ρουμπάτη, ο οποίος όχι μόνο δεν είδε, δεν άκουσε και δεν θυμόταν την προσωπική ενημέρωση που του έγινε, αλλά, επιπλέον, στράφηκε εναντίον εκείνων που είχαν σπεύσει να εκφράσουν, και δικαίως, τις αμφιβολίες τους.Από τότε μέχρι σήμερα έχουν συμβεί πολλά στην Θράκη. Όμως, το τελευταίο διάστημα, για την ακρίβεια περίπου πριν από ένα έτος, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο που είχε σκοπό να «ατιμάσει» και να απομακρύνει από την θέση του τον Τοποτηρητή Ξάνθης. Και, με δεδομένες τις εξελίξεις, φαίνεται πως η ΜΙΤ πέτυχε καίριο πλήγμα στην καρδιά του ελληνικού Κράτους!

Τι συνέβη, λοιπόν;

Σύμφωνα και με όσα ήρθε να επιβεβαιώσει επώνυμη «διαρροή ψιθυριστή» μουσουλμάνου της Θράκης στο Facebook, ο Τοποτηρητής της Μουφτείας Ξάνθης φέρεται να εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο, που δεν τον τιμά ούτε ως άνδρα, ούτε ως ιερωμένο του Ισλάμ, πόσο δε μάλλον ως Τοποτηρητή της Μουφτείας Ξάνθης.

Σύμφωνα με τον «ψιθυριστή» μουσουλμάνο στο FB, διαχειριστής του οποίου είναι κάποιος με ψευδώνυμο HUSEYIN HACI MUSTAFA (συνηθίζει να βγάζει όλα τα «άπλυτα» μειονοτικών στη φόρα και φαίνεται πως αποτελεί το «μακρύ χέρι» του Προξενείου για την διαδικτυακή πίεση μουσουλμάνων που έχουν στοχευθεί από την Άγκυρα), ο Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης αποδεικνύεται λάτρης της «κηπουρικής» και του αρέσει να «περιποιείται και να μπολιάζει» τα «λουλούδια» (στα τουρκικά, Filiz λέγεται ο μίσχος,το βλαστάρι)…

Η παρέμβαση είναι δομημένη με σκοπό πρώτα την θρησκευτική και στη συνέχεια την ηθική αποδόμηση του Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης. Στόχος; Η τελική αποπομπή και αντικατάστασή του από τις υπάρχουσες παράνομες θρησκευτικές «δομές» που έχουν προ καιρού αναπτυχθεί από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.

Σας μεταφέρουμε στην Ελληνική τον «ενημερωτικό σχολιασμό», σε ύφος καταφανώς σκωπτικό για την ελληνική Πολιτεία και τις υποκριτικές τακτικές της,στην απόλυτη γραμμή του Προξενείου Κομοτηνής:
«Στην Δυτική Θράκη μας γνωρίζετε ότι είναι αδύνατον να βρούμε κάτι φυσιολογικό. Για το ελληνικό κράτος υπάρχουν Πομάκοι, Ρομά αλλά δεν υπάρχουν Τούρκοι. Δεν υπάρχουν Τούρκοι αλλά η επίσημη γλώσσα της μειονότητας στην εκπαίδευση είναι η Τουρκική και η Ελληνική. Οι μουφτείες ανήκουν αποκλειστικά στην μειονότητα και είναι θρησκευτικοί οργανισμοί αλλά το ελληνικό κράτος τις ανακοίνωσε ως κρατικές υπηρεσίες. Από τότε η επίσημη γλώσσα στις μουφτείες έγινε από τουρκική, ελληνική.
Οι μουφτήδες δεν ξέρουν ελληνικά αλλά το ίδιο κουσούρι έχει και η κόρη του καδή. Είπαμε, μουφτής δηλαδή αυτός που κάνει θρησκευτικά κηρύγματα, ALIM. Σοφός. Είπαμε, διότι στην Δυτική Θράκη μας δεν υπάρχει πια επίσημος μουφτής. Τι υπάρχει τότε? Υπάρχουν οι τοποτηρητές μουφτήδες, ανακάλυψη του ελληνικού κράτους. Από τους 3 τοποτηρητές , οι 2 απόφοιτοι πανεπιστημίου. Ένας απόφοιτος λυκείου, όμως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι σπούδασε στο ElEzher και αποφοίτησε από κει.

Αν σπούδασε και αποφοίτησε από το ElEzher, τότε γιατί το ελληνικό κράτος τον στέλνει στο τμήμα Θεολογικών σπουδών του Παν. Θεσσ/νικης και προσπαθεί να του δώσει πτυχίο?
Και τί παράξενο αλλά ο τοποτηρητής Ξάνθης δεν μπορεί να πάρει βαθμό για να περάσει το μάθημα του κορανίου. AllahAllah! Ποιος είναι ο καθηγητής του κορανίου? Ο τοποτηρητής Κομοτηνής. Ο ένας τοποτηρητής αφήνει τον άλλον τοποτηρητή στο μάθημα του Κορανίου. Σπουδαίος τοποτηρητής δεν μπορεί να περάσει το μάθημα του Κορανίου. Τι θα γίνει τώρα?
Το ελληνικό Κράτος θα βρει μια λύση και θα το τακτοποιήσει. Σύμφωνα με το Ισλάμ ένας μουσουλμάνος μπορεί να παντρευτεί περισσότερες από μια γυναίκες. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι Μουφτήδες και οι τοποτηρητές Μουφτήδες.
Εκτός από τον γάμο υπάρχει και η MUTA (με συμβόλαιο) τέλεση γάμου.
Στην Θράκη, εδώ και 15 μέρες, κυκλοφορούν σοβαροί ισχυρισμοί πως ένας τοποτηρητής Μουφτής εφάρμοσε MUTA τελετή γάμου. Δεν το επέτρεψε σε άλλον. Ο ίδιος έβαλε να του κάνουν MUTA τελετή.
Τα κουτσομπολιά κυκλοφορούν παντού, ότι μπόλιασε με MUTA ένα «λουλούδι» (filiz) και όταν αυτή έβγαλε «ρίζες», ξεκίνησε να τον εκβιάζει, όπως άλλωστε συνήθιζε. Όταν είπε ότι η ρίζα είναι του τοποτηρητή Μουφτή και θέλει να το αναγνωρίσει κοπήκαν τα νήματα!. Και από πληροφορίες που μάθαμε με δυσκολία, το «λουλούδι» πρώτα το πήγαν σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση και μετά σε ιδιωτική κλινική, όπου ξεριζώθηκαν οι «ρίζες» της. Να μην υποτιμάτε λοιπόν τη Δυτική Θράκη, τέτοιος λαός, τέτοιος Τοποτηρητής…
Κι ενώ αυτά γράφει ο «λαλίστατος» Χουσεΐν Χακί Μουσταφά, τονίζουμε από την δική μας πλευρά πως τα «γενόμενα» ήταν κοινό μυστικό στην μικρή κοινωνία της Ξάνθης που οι διαδικτυακές αποκαλύψεις σε λογαριασμό στο FACEBOOK, ήρθαν απλώς να το επιβεβαιώσουν και να μεγεθύνουν το σκάνδαλο που εμπλέκει τον Τοποτηρητή της Μουφτείας Ξάνθης σε εξωσυζυγική σχέση με νεαρή μουσουλμάνα!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις αλλά και μαρτυρίες από την πόλη της Ξάνθης, όταν η σχέση αυτή «καρποφόρησε», ο συνταξιούχος του Υπ.Εξ. Ξάνθης που ελέγχει τον Τοποτηρητή, σε πλήρη συνεννόηση με τον Γ.Γ Θρησκευμάτων, που έχει επιβιώσει από τουλάχιστον δύο αλλαγές κυβέρνησης, στηριζόμενος πάντα στην στενή του σχέση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, εξανάγκασαν τη σύντροφό του στην επώδυνη διαδικασία της άμβλωσης, μη θέλοντας να αναγνωρίσει το παιδί, καταπατώντας ο ίδιος κάθε αρχή του Ισλάμ που υποτίθεται ότι υπηρετεί και διδάσκει, αλλά και οι εντολείς του όσα διδάσκει η Εκκλησία και ο Χριστιανισμός.

Πέραν όμως της κουτσομπολίστικης διάθεσης και τους δικαιολογημένους πανηγυρισμούς των τουρκοφρόνων, τα γεγονότα που αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα, θα πρέπει να μας προβληματίσουν και να διερευνηθούν σχολαστικά από τους αρμόδιους.

Ο Τοποτηρητής της Μουφτείας Ξάνθης διορίστηκε πριν από ένα χρόνο περίπου αντικαθιστώντας τον επί σειρά ετών Μουφτή Ξάνθης, Σινίκογλου Μεχμέτ Εμίν, που, όπως και ο τότε Μουφτής Κομοτηνής, οδηγήθηκε σε υποχρεωτική συνταξιοδότηση βάσει του ΠΔ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως προαναφέραμε, ο νέος Τοποτηρητής, παρόλο που δεν διέθετε πτυχίο Πανεπιστημίου όπως ο προκάτοχός του, αποτέλεσε προσωπική επιλογή και στοίχημα του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Καλαντζή, ο οποίος και επέβαλε τον διορισμό.

Η φερόμενη ως ερωμένη δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Πρόκειται για νεαρή, κοσμική μουσουλμάνα που συνήθιζε να μπαινοβγαίνει στη Μουφτεία και με το προηγούμενο καθεστώς και να «πολιορκεί» τον γηραιό Μουφτή προκειμένου να κάνει τις δουλειές της. Μάλιστα ο τελευταίος είχε εξομολογηθεί σε συνεργάτες του ότι αρμόδιες υπηρεσίες, την είχαν τότε σε στενή επίβλεψη και τον είχαν προειδοποιήσει πως οι κινήσεις της ήταν ύποπτες και σκοπός της ήταν η παγίδευσή του. Επιπλέον, προβληματισμό προκαλεί η φήμη πως η συγκεκριμένη κυρία διατηρεί γνωριμία με τον συνταξιούχο κλητήρα ευαίσθητης υπηρεσίας στην Ξάνθη, που μετά την ανάληψη της εξουσίας από την ΝΔ, επανεμφανίζεται ως «παράγοντας» στην μειονότητα και καθοδηγητής ακόμα και του Κλιμακίου της ΕΥΠ στη Θράκη. Τα τραγελαφικά όμως που παραθέτονται και περιγράφονται στη συνέχεια από τους προαναφερόμενους κύκλους, πρέπει να προβληματίσουν όλους μας και κυρίως την τωρινή κυβέρνηση…

Η φερόμενη ως ερωμένη κατάφερε και παγίδευσε το νεαρό Τοποτηρητή. Μάλιστα όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, απείλησε πως αν δεν αναγνωρίσει τον καρπό του έρωτά τους, θα τον κατήγγειλε δημόσια και θα έκανε προσφυγή στα δικαστήρια, αφού είχε στην κατοχή της ντοκουμέντα για την σχέση τους.

Βέβαια ενήμερος για όλα αυτά ήταν και ο συνταξιούχος κλητήρας του Υπ.Εξ., ο οποίος σύμφωνα πάντα με τις φήμες, έπεισε τον προϊστάμενο της ΕΥΠ στη Θράκη, να διαθέτει υπάλληλο για την μεταφορά της κυρίας στο νοσοκομείο, κάθε φορά που αυτή αισθανόταν αδυναμία, ενώ την ίδια στιγμή, επέβαλε την εμπλοκή της Υπηρεσίας στις διαπραγματεύσεις με την εν λόγω, στο πλαίσιο αποσιώπησης της υπόθεσης. Μάλιστα, από αστυνομικές πηγές της περιοχής έχει γίνει γνωστό πως τα στελέχη της ΕΥΠ στη Θράκη είχαν εξαρχής αρνηθεί να εμπλακούν στην υπόθεση, ωστόσο ο προϊστάμενός τους ήταν κάθετος και απόλυτος.

Εν τέλει η ερωμένη πείστηκε και με αντάλλαγμα ένα σημαντικό ποσό, προχώρησε σε έκτρωση σε ιδιωτική κλινική, διατηρώντας παράλληλα στην κατοχή της τα απαραίτητα ντοκουμέντα.

Τίθεται πλέον ηθικό ζήτημα για την παραμονή του Τοποτηρητή στη θέση του και θα πρέπει να λογοδοτήσει στους μουσουλμάνους της Ξάνθης, που ενημερώθηκαν για τα γεγονότα εξαιτίας ανεύθυνων χειρισμών ορισμένων κρατικών λειτουργών (μα καλά πώς ήταν δυνατόν να περάσει κάτω από τα «ραντάρ» των αρμόδιων υπηρεσιών μία μουσουλμάνα που συνοδεύεται για γυναικολογικό έλεγχο από υπάλληλο της ΕΥΠ;).

Δυστυχώς, τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη χαρακτηρίζονται -επιεικώς- ως τραγικά, ενώ η Αθήνα και η κυβέρνηση μάλλον έχουν ύπνο βαθύ.

Μετά τις ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που έχουν πλημμυρίσει και τον τελευταίο οικισμό της Θράκης, ήρθε στην επιφάνεια και το σκάνδαλο με τον ερωτιάρη Τοποτηρητή της Μουφτείας Ξάνθης, ο οποίος, όχι μόνον είχε ερωτική σχέση με νεαρή μουσουλμάνα, αλλά την άφησε και έγκυο.
Δεν γνώριζε το γραφείο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή και η ΥΠΥ Ξάνθης του Υπ.Εξ., την ειδική βαρύτητα που είχε ο κ. Μπιλάλ και τον ειδικό χειρισμό που απαιτούνταν για το πρόσωπό του;
Δεν γνώριζαν ότι έπρεπε να υπάρχει μια ειδική επιτήρηση στον ίδιο αλλά και στο περιβάλλον του για να μην δημιουργηθούν προβλήματα; Τι έκαναν επ’ αυτού;
Δεν έμαθαν έγκαιρα την προσωπική του σχέση με το «λουλούδι»; Δεν τον συμβούλευσαν;
Δεν έκαναν έρευνα προσώπου για να προλάβουν ανεπιθύμητες εξελίξεις;
Δεν «χτύπησε» κάποιος συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες;
Επίσης, εφόσον έμαθαν το «ιστορικό» του «λουλουδιού» δεν κατάλαβαν ποιος πραγματικά βρισκόταν πίσω από τον «μεγάλο έρωτα»;
Δεν σκέφθηκαν πως ο παράγοντας «σύμπτωση» δεν υφίσταται στον χώρο τους και ως εκ τούτου είχαν βρεθεί στο κέντρο μιας εν εξελίξει επιχείρησης της ΜΙΤ στην Θράκη και έπρεπε να κινηθούν αναλόγως;
Ή, είχαν κενό πληροφόρησης και δεν γνώριζαν ή δεν αντιλήφθηκαν τίποτε, με αποτέλεσμα να αφήσουν εκτεθειμένο τον νεαρό Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης, οπότε και τα αποτελέσματα είναι απολύτως λογικά, αλλά ταυτόχρονα και ανεπίτρεπτα;

Και το κορυφαίο όλων, πράκτορες της ΕΥΠ, εναπομείναντες άνθρωποι του κ. Ρουμπάτη στην Θράκη, κουβαλούσαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και από κλινική σε κλινική την ερωμένη για να ρίξει το παιδί, κάτι το οποίο και έκανε, αφού πήρε ζεστό παραδάκι για αντάλλαγμα!

Ξεφτιλίστηκε το κράτος, οι τουρκοπράκτορες πανηγυρίζουν. Και, πανηγυρίζουν δικαιολογημένα, αφού κατόρθωσαν να υλοποιήσουν ένα δύσκολο σχέδιο επί ελληνικού εδάφους, βασιζόμενοι κατά πολύ στον παράγοντα ανικανότητας αντιμετώπισής του από την ελληνική αντίστοιχη κρατική υπηρεσία, δηλαδή την ΕΥΠ.

Και στο σημείο αυτό διαφάνηκε «ευκρινώς» η ανεπάρκεια από την ΕΥΠ στην κάλυψη των δραστηριοτήτων της, στην εξασφάλιση της μυστικότητας στις επαφές και τις κινήσεις της με το «λουλούδι του μπαξέ», στην ανικανότητα υλοποίησης ενός πλήρους σχεδίου με δομές κατασκοπίας – αντικατασκοπίας (παρακολούθηση τηλεφώνων, προσώπων, ομάδα κάλυψης και παραπλάνησης κ.α.)
Ποιος ήταν ο «υπεύθυνος» ενός σχεδίου που απέτυχε (προφανώς λόγω ανεπάρκειας σχεδιασμού και ικανότητας εκτέλεσης);
Ποιοι γνώριζαν τα όσα συνέβαιναν και πως φρόντισαν να καλύψουν με όσους πόρους (ανθρώπινους ή άλλους) χρειάζονταν για μια αναίτια επιχείρηση «ειδικού χαρακτήρα» επί ελληνικού εδάφους, η οποία -όπως δείχνουν οι εξελίξεις- παρακολουθούνταν στενά από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ);
Αληθεύουν οι φήμες ότι ο τοποτηρητής πλήρωσε αδρά μπράβο από την Αθήνα προκειμένου να έλθει στην Ξάνθη και να περιποιηθεί καταλλήλως τον συνταξιούχο, αρχικά όμως αφού, στη συνέχεια, όταν ο Γεν. Γραμ. Θρησκευμάτων απείλησε τον τοποτηρητή με παύση, ο τελευταίος απαίτησε και ο ίδιος να γίνει έκτρωση;

Πηγές μας μεταφέρουν ότι ο ψευδομουφτής Ξάνθης τρίβει τα χέρια από ευχαρίστηση, στα πηγαδάκια των τουρκοφρόνων τα κοροϊδευτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν και τελικά, το σκάνδαλο αποτελεί ισχυρό επιχείρημα πλέον για την επαναφορά από τουρκικής πλευράς του αιτήματος για τη διενέργεια εκλογών προς ανάδειξη Μουφτή στην περιοχή…

Με άλλα λόγια, η ΜΙΤ εκτέλεσε επιχείρηση στην καρδιά της Θράκης και οι δικοί μας, αποδείχτηκαν οι καλύτεροι συνεργάτες της. Αφήστε που το υλικό από τις συναντήσεις του Τοποτηρητή με την κυρία, βρίσκεται ήδη στα χέρια προξενικών επιφανών προσώπων. Βούτυρο στο ψωμί του Ερντογάν!

Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι πολλά. Κυρίως όμως, αναρωτιόμαστε:
Ποιος ο ρόλος του συνταξιούχου κλητήρα;
Ποιοι του επιτρέπουν να ενεργεί σαν κρατικός λειτουργός;
Τί από όλα αυτά γνωρίζει η ΕΥΠ στην Αθήνα;
Με τίνος εντολές το τοπικό κλιμάκιο ανέλαβε χρέη συνοδού – νοσοκόμας;
Ποια η θέση του Γ.Γ. Θρησκευμάτων, κ. Καλαντζή, για την υπόθεση;
Τί λέει η Εκκλησία της Ελλάδας για τις πιέσεις που ασκήθηκαν στην γυναίκα-λουλούδι να σταματήσει την κύηση;
Έχει ενημερωθεί ο κ. Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ για τα ανωτέρω, τώρα που η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει περιέλθει υπό την εποπτεία του;

KentriPotideas



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]