Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθνική Συντονίστρια υπέρ ποίου έθνους;


Προβληματισμό γεννά ο διορισμός της κας Ειρήνης Αγαπηδάκη στο ρόλο της «Εθνικής Συντονίστριας» για τους ασυνόδευτους ανήλικους λαθρομετανάστες από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Πλαισιώνοντας την περίεργη επιλογή του από την προσωπικότητα του κ. Απόστολου Δοξιάδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει το μήνυμα ότι θα διαχειριστεί ο ίδιος ουσιαστικά το ζήτημα των ασυνόδευτων «προσφυγόπουλων».

«Προσφυγόπουλα», τα οποία βέβαια, είναι κατά το 93% αγόρια άνω των 15 ετών, ηλικία πιθανότατα ανεπιβεβαίωτη για τα περισσότερα, αφού κατά τη συνήθη πρακτική δε διαθέτουν έγγραφα και δύνανται να είναι και ενήλικες. Ένα τέτοιο «παιδί» να θυμίσουμε είναι που δολοφόνησε δύο κορίτσια, ένα στην Κέρκυρα και μία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας, αφού τα βίασε. Είχε δηλώσει δεκαεπτάχρονος ανήλικος, ενώ στην πραγματικότητα μια χαρά ενήλικας ήταν.

Αλλά ας μη γενικεύουμε. Ας σταθούμε στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητος εχθές και σήμερα γύρω από την κα Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία απέκτησε φήμη ως περσόνα του Facebook, και της οποίας οι ακαδημαϊκές περγαμηνές προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, το οποίο ανήκει σε ένα σύμπλεγμα πανεπιστημίων, χρηματοδοτουμένων από τον Τζορτζ Σόρος.


Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τους αδιαμφισβήτητους δεσμούς της οικογενείας Μητσοτάκη με διάφορες ΜΚΟ, από την εποχή που πρωτοεμφανίστηκε ο όρος, γεννούν ερωτηματικά. Η στέψη δε αυτής της «φιλελέφτ» φεϊσμπουκικής προσωπικότητος ως Εθνικής (;) Συντονίστριας που θα λογοδοτεί απ’ ευθείας στον ίδιο τον πρωθυπουργό κάνει όλους να αναρωτηθούν: Είθισται οι πρωθυπουργοί να αναλαμβάνουν προσωπικά το πιο φλέγον για την πατρίδα ζήτημα. Είναι αλήθεια οι ασυνόδευτοι «παίδες» το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος ή μήπως η μεταναστευτική πολιτική, η οποία για την ώρα είναι παραδομένη στις ΜΚΟ, θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια;

Και εν πάσει περιπτώσει, η εμμονή του πρωθυπουργού για το ζήτημα των ασυνόδευτων δε μας πείθει με τίποτε ότι προέρχεται από την «πατρική» του ευαισθησία, ώστε να πιέζει μέχρι και την Ουγγαρία να τα δεχθεί. Γιατί αυτό ζήτησε. Μήπως τελικά, το τελευταίο που θέλει είναι να δεχθεί κάποια άλλη χώρα αυτά τα παιδιά;

The Righter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]