Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δρίτσας για Μόρια: «Μια φορά στο εξάμηνο οι βιασμοί μικρών παιδιών»


Στατιστικό στοιχείο ποσοτικής και όχι ποιοτικής αξίας οι βιασμοί ανηλίκων για τον επαγγελματία αριστερό και ανθρωπιστή βουλευτή και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση προέβη σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος μιλώντας σε πάνελ εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για το μεταναστευτικό, αναφορικά με τους βιασμούς παιδιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υποστήριξε ότι βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια «γίνονται μια φορά το εξάμηνο».

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Σπύρο Καρανικόλα αναφερόταν στην κατάσταση που επικρατεί στους καταυλισμούς Hotspots με το εμπόριο ναρκωτικών, ανθρώπων αλλά και βιασμούς παιδιών, παρενέβη ο κ. Δρίτσας ο οποίος ισχυρίστηκε για το τελευταίο...«δηλαδή μια φορά στο εξάμηνο»

Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Καρανικόλα που απάντησε ως εξής: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας όταν γίνεται στο εξάμηνο;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να υποστηρίζει τα λεγόμενά του για τους βιασμούς σημειώνοντας ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και επισήμανε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση», ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον κ. Καρανικόλα πως είναι «τρομολάγνος».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φανταζομαι οτι εαν τα παιδια του Δριτσα βιαζονταν μια φορα το εξαμηνο,τοτε δεν θα ειχε προβλημα.

    Αλλα τι σημαινει "μια φορα το εξαμηνο";

    Οι βιαστες δραττουν μονο ανα εξαμηνο και μονο σε εναν χωρο και μονο σε ενα παιδι;

    Τον υπολοιπο καιρο λιαζονται;

    Ποσοι βιασμοι δεν δημοσιοποιουνται;

    Οι βιαστες συλλαμβανονται και φυλακιζονται ή συνεχιζουν την "δραση" τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]