Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Λιμενικό ενισχύεται με 10 υπερσύγχρονα σκάφη για την φύλαξη των συνόρων


Με 10 νέα υπερσύγχρονα φουσκωτά εξοπλίζεται το Λιμενικό Σώμα για την φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της χώρας.

Στην ενημέρωση της κυβέρνησης για το σχέδιο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού – προσφυγικού έγινε γνωστό ότι το Λιμενικό Σώμα θα εξοπλιστεί με 10 νέα υπερσύγχρονα φουσκωτά σκάφη, τα Leiftur 1100 cabin rib.

Με παρέμβαση του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη προς τους εφοπλιστές το Λιμενικό Σώμα θα αποκτήσει σκάφη, τα οποία πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την εκπλήρωση της αποστολής τους, ενώ η παράδοση τους θα πραγματοποιηθεί στους επόμενους μήνες, και πολλά άλλα.

Τα φουσκωτά σκάφη LEIFTUR 1100 με μήκος 11,5 μέτρα, χρησιμοποιούνται από την ισλανδική Ακτοφυλακή. Εχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν μέγιστη ταχύτητα 40 κόμβους με πλήρες φορτίο οπλισμού, καυσίμων και πληρώματος με δύο κινητήρες 250 ίππων.

Η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να να αυξηθεί και ως τους 60 κόμβουςμ, αν τοποθετηθούν κινητήρες αυξημένης ιπποδύναμης. Η αυτονομία του σκάφους φτάνει τα 280 ναυτικά μίλια με cruising speed με δυνατότητα εγκατάστασης έξτρα δεξαμενής για αυτονομία που θα ξεπερνά τα 430 μίλια.


Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων φουσκωτών όπως τα δίνει η κατασκευάστρια εταιρεία.



Δείτε πλάνα του Leiftur 1100 στη θάλασσα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]