Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέρκελ: Έπρεπε να σκεφθώ καλά τι θα κάνω με την Ελλάδα και το ευρώ


Η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung δημοσιεύει ολοσέλιδη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ η οποία δήλωσε πως θα χρειαστούν ακόμα 30 χρόνια για την πλήρη επανένωση των δυο Γερμανιών.

Μιλώντας για την εποχή στην Ανατολική Γερμανία ανέφερε πως "για 35 ολόκληρα χρόνια γνώριζα ότι η επίσημη άποψη ήταν διαφορετική από τη δική μου. Ήμουν μόνη μου με την άποψή μου ή μπορούσα να την μοιραστώ με ελάχιστους ανθρώπους. Για το λόγο αυτό δεν κλονίζομαι όταν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη".


Στην ίδια συνέντευξη απάντησε και στις συχνές αιτιάσεις που δέχεται ότι καθυστερεί να λάβει αποφάσεις αναφέροντας το παράδειγμα της Ελλάδας και του ευρώ. "Την πρώτη μέρα δεν ήξερα τι πρέπει να γίνει. Όλοι με πίεζαν και μου έλεγαν πως πρέπει κάτι να πω. Πριν όμως βεβαιωθώ, ότι μια απόφαση και μετά από τρεις μέρες μπορεί να είναι βάσιμη, δεν την ανακοινώνω" υπογράμμισε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]