Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ενώπιον του χάους


Το αστυνομικό δελτίο γεμίζει καθημερινά με περιστατικά στα οποία πρωταγωνιστούν οι ισλαμιστές έποικοι. Στη Θεσσαλονίκη Πακιστανοί απήγαγαν 18χρονο ομοεθνή τους, τον βίαζαν, βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς του, για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Στην ίδια πόλη έγινε συμπλοκή Αφγανών με μαχαίρια στο hot spot στα Διαβατά, το οποίο ήταν το πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου». Το εν λόγω στρατόπεδο παραδόθηκε από το ελληνικό κράτος στους λαθρομετανάστες. Αντί να ενισχύεται η άμυνα της χώρας, οι κυβερνήσεις παραχωρούν τα στρατόπεδα στους επήλυδες.

Στο κέντρο της Αθήνας, στον σταθμό του ΗΣΑΠ Μοναστηράκι, πέθανε υπό (μέχρι τώρα) ανεξιχνίαστες συνθήκες αλλοδαπός, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε αρκετές διαφορές με ομοεθνείς του.

Το γεγονός ότι έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι δεν φαίνεται μόνο από τα προαναφερθέντα περιστατικά και από δεκάδες άλλα σαν κι αυτά που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην επικράτεια. Αρκεί μια βόλτα σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας για να διαπιστώσει κάθε παρατηρητής ότι η κρατική λειτουργία είναι... σποραδική και πως οι αλλοδαποί έποικοι αντιμετωπίζονται από τους έχοντες την εκτελεστική εξουσία ως πρόσωπα που χαίρουν ασυλίας.


Αυτοί που αντιμετωπίζονται ως «Ελληνες» υπό «ένταξη» και «αφομοίωση» είναι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε συνθήκες σκληρές, άγριες, πολεμικές και έρχονται εδώ για να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν: να αναπαράγουν ό,τι έχουν μάθει στις πατρίδες τους. Βία έμαθαν, με τη βία θα ασχοληθούν.

Η ανασφάλεια είναι πια καθεστώς, ενώ το αίσθημα της ασφάλειας ανήκει στο παρελθόν για τους πολλούς. Μόνο μια ολιγοπρόσωπη κάστα προνομιούχων νιώθει ασφαλής στην Ελλάδα, διότι περιβάλλεται από ισχυρή αστυνομική φρουρά, την οποία πληρώνουν οι πολίτες μέσω της φορολόγησής τους.

Οι πολίτες ακούν από τους κυβερνητικούς παράγοντες αόριστες διαβεβαιώσεις και ευχολόγια την ίδια στιγμή που αδυνατούν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια τις νυχτερινές ώρες - και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας μια βόλτα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη ακόμα και το πρωί.

Η πατρίδα μας βρίσκεται ξανά ενώπιον του χάους.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]