Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιχορηγήσεις Χρυσοχοΐδη σε ΜΚΟ


Αφού απέτυχε να ανακόψει την είσοδο των λαθρομεταναστών, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την "τακτοποίηση" και τελική ενσωμάτωσή τους στη χώρα, πληρώνοντας μια ΜΚΟ!!!

Είναι πολλά τα λεφτά Μιχάλη...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Ο γνωστός από το πολιτικό του παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ (ιδιαίτερα λόγω της θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης) και νυν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τοποθετήθηκε και ανέλαβε ως "ειδικός εξολοθρευτής" την αντιμετώπιση των αποβάσεων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αν και υπάρχει η κοινή διαπίστωση πως διαρκώς του αφαιρούνται αρμοδιότητες. Για παράδειγμα, συνεκλήθη προχθές σύσκεψη για το Μεταναστευτικό στο Μαξίμου απουσιάζοντος του κυρίου Χρυσοχοΐδη (στις Βρυξέλλες). Βεβαίως, μετά ταύτα ο υπουργός τα έκανε Κούγκι στις Βρυξέλλες...

Η ΕΛ.ΑΣ. -ακούω και η Αντιτρομοκρατική- δεν είναι στην αρμοδιότητά του. Το νομοσχέδιο για τις πορείες το μαθαίνει από τον Τύπο. Στο Προσφυγικό εμπλέκονται πλέον Στεφανής, Θεοδωρικάκος, Λογοθέτης. Η ΕΥΠ, επίσης, είναι εκτός. Τι μένει; Ο έλεγχος στις φυλακές. Η γενική εποπτεία στο Προσφυγικό. Η εγκληματικότητα. Τα «ντου» στα Εξάρχεια και στα ΑΕΙ. Οπως πάει, σε λίγο ο Μιχάλης (στη φωτό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη), με αυτά που βλέπω, θα γίνει άνευ χαρτοφυλακίου.

Και μπορεί μέσα στην γενική του αποτυχία να του βγήκε η σημερινή σύλληψη της τρομοκρατικής ομάδας "Επαναστατική Αυτοάμυνα" (ήρθε σαν να ήταν παραγγελία), όμως μεταξύ όλων των άλλων, δεν του βγήκε το περίφημο αερόστατο έρευνας λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, ούτε το "πρόγραμμα αναχαίτισης" των λαθρομεταναστευτικών ροών, που επί των ημερών του έσπαζαν καθημερινά ρεκόρ!


Υπουργός χωρίς αρμοδιότητες, αλλά με λεφτά για επιχορηγήσεις εκατομμυρίων σε ΜΚΟ!

Προφανώς ευρισκόμενος σε πολιτικό αδιέξοδο, και μετά από τις περίφημες δηλώσεις του στις Βρυξέλλες περί πλήρους αδυναμίας της Ελλάδας (όχι του ιδίου) να διακόψει τις ροές των λαθρομεταναστών, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρυσοχοΐδης, αποφάσισε και υπέγραψε την χρηματοδότηση μιας ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση, η οποία θα αναλάβει την "τακτοποίηση και ενσωμάτωση" των λαθρομεταναστών, δηλαδή εκείνων που ο κ. Χρυσοχοΐδης απέτυχε να αποτρέψει από το να μπουν στην Ελλάδα.

Ποιά είναι αυτή η ΜΚΟ, ποιοί την αποτελούν, τι έργο έχει μέχρι τώρα και, κυρίως, αν έχει ερευνηθεί για το "έργο" της, είναι μια σειρά ερωτημάτων που ίσως πολλοί λίγοι στη χώρα μπορούν να απαντήσουν. Πάντως, ο κ. Χρυσοχοΐδης αποφάσισε να την επιχορηγήσει με 4.239.520,16€ για να υλοποιηθούν οι διαδικασίες ασύλου...!

Και για όσους δεν πιστεύουν πως στην Ελλάδα του σήμερα, με την οικονομία της χώρας να βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση ο κ. Χρυσοχοΐδης αποφάσισε να επιχορηγήσει μια ΜΚΟ με τόσα χρήματα, παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, όπου αναφέρεται επακριβώς το ποσό αλλά και η ΜΚΟ που θα το παραλάβει.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]