Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούσογλου για ΗΠΑ: Παίρνουν εκδίκηση για τη Συρία


Έντονη αντίδραση από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών στο ψήφισμα της αμερικανικής Bουλής των Aντιπροσώπων σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Για «εκδίκηση» έκανε εκ νέου λόγο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αντιδρώντας στο ψήφισμα της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων.


«Για εμάς είναι μια απόφαση που δεν έχει καμία νομική ισχύ. Παίρνουν εκδίκηση γιατί χαλάσαμε τα παιχνίδια τους. Διαβιβάσαμε τις ανησυχίες μας στους πρεσβευτές τους. Η απόφαση αυτή δεν είναι νόμος, δεν είναι δεσμευτική, θα κλείσουμε τα μάτια σε μία τέτοια απόφαση μη δεσμευτική. Αντιδρούμε και εσείς και εμείς ξέρουμε το γιατί. Ο λόγος είναι επειδή χαλάσαμε το παιχνίδι στη Συρία. Τους ενημερώσαμε ότι δεν έχει ισχύ η απόφαση. Καλώντας τον Αμερικανό πρέσβη στο υπουργείο μας του εκφράσαμε τόσο τις αντιδράσεις μας όσο και τις προσδοκίες μας».

Ακάρ: Δεν συνάδουν με το πνεύμα της συμμαχίας

Την αντίδρασή του στις αποφάσεις της Βουλής των Αντιπροσώπων κατά της Τουρκίας εξέφρασε και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος ανέφερε ότι δεν συνάδουν με το πνεύμα της συμμαχίας μεταξύ των δύο χωρών και των επιχειρήσεων που διεξήγαγαν από κοινού.

«Πιστεύω ότι οι ελεύθεροι και ανοιχτόμυαλοι Αμερικανοί θα επιστρέψουν στη Γερουσία αυτή την απόφαση» τόνισε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]