Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: Η λύση στο Κυπριακό θα είναι προς όφελος της ασφάλειας στην Αν. Μεσόγειο


Μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού θα ήταν προς όφελος ολόκληρου του πληθυσμού του νησιού και προς όφελος της ενίσχυσης της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία στηρίζει την επίτευξή της.

Σε συγχαρητήριο μήνυμα με την ευκαιρία της επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής Προεδρίας, ο Πούτιν αναφέρεται στις σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

«Παρακαλώ δεχθείτε τα εγκάρδια συγχαρητήρια μου με την ευκαιρία της Εθνικής Μέρας της Κυπριακής Δημοκρατίας – της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Οι χώρες μας συνδέονται με σχέσεις φιλίας, όπως και πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας. Είμαι βέβαιος ότι η περαιτέρω ενίσχυση του εποικοδομητικού διαλόγου και της καρποφόρας διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς υπηρετούν τα συμφέροντα των λαών της Ρωσίας και της Κύπρου», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ρώσος Πρόεδρος.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]