Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έχει πέσει «γραμμή» υπέρ του εποικισμού


Ακόμα και ο πάλαι ποτέ εθναμύντορας Αδωνις Γεωργιάδης είπε με στόμφο και κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική χώρα. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στους χιλιάδες εποίκους που έρχονται στην πατρίδα μας, δήλωσε: «Ολη η Ευρώπη είναι πολυπολιτισμική. Δεν είναι πολυπολιτισμική; Εχετε εσείς καμιά χώρα που είναι περίκλειστη και αεροστεγής στην Ευρώπη;» Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι και η Ελλάδα πολυπολιτισμική και ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «προφανώς»!

Φυσικά, όσα λέει ο κ. Γεωργιάδης δεν πρέπει να λαμβάνονται πάντα σοβαρά υπ' όψιν. Πολλοί, άλλωστε, είναι εκείνοι που θυμούνται με πόσο σκαιό τρόπο επιτίθετο εναντίον του κόμματος που τώρα υπηρετεί. Ωστόσο, επειδή έχει και υπουργική ιδιότητα, πρέπει να επισημανθεί ότι όσα είπε είναι ανακριβή.


Η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Σλοβακία, αλλά και η Αυστρία μπορούν να χαρακτηριστούν χώρες «περίκλειστες και αεροστεγείς» που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον πολυπολιτισμό. Αλλωστε, η σφοδρή αντίσταση που προβάλλουν στην απόπειρα της Ε.Ε. να επιβάλει μέσω της μαζικής μετανάστευσης τον εξισλαμισμό τους τις έχει φέρει απέναντι στις υπόλοιπες χώρες που ζητούν ποσοστώσεις - δηλαδή, αντί για απότομη και ραγδαία μεταβολή του εθνικού προφίλ των χωρών, τη σταδιακή αλλοίωσή τους μέσω μιας «ισόρροπης» κατανομής των μουσουλμάνων εποίκων.

Η Ελλάδα δεν είναι πολυπολιτισμική ούτε η πλειονότητα των Ελλήνων θέλει να καταντήσει έτσι - κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ψήφισαν Ν.Δ. Το κυβερνών κόμμα προτιμήθηκε από τους εκλογείς επειδή θεωρείτο λιγότερο νεοταξικό από τον αριστερίστικο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποδεικνύεται απλά μια γαλάζια εκδοχή του. Και ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για πολυπολιτισμό και ο κ. Γεωργιάδης. Αρα στο θέμα έχει πέσει «γραμμή».

Όμως, η Ελλάδα έχει και σαφή εθνικό χαρακτήρα και επικρατούσα θρησκεία, την Ορθοδοξία μας, και οι πολίτες της χώρας διαπιστώνουν με θλίψη ότι η απελθούσα κυβέρνηση και η τωρινή έχουν κοινή πολιτική στο ζήτημα του ισλαμικού εποικισμού. Τα κίνητρα δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι αυτή που ενδιαφέρει τους πάντες.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ο εποικισμός χρησιμοποιείται και ως ένα είδος καταίσχυντης άμυνας και ενίσχυσης για το πολιτικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τους γυρισει μπουμερανγκ, οταν οι "εποικοι" θα εχουν το δικαιωμα του "εκλεγεσθαι"!

      Θα φτιαχνουν μετα τα δικα τους "κομματα"!

      Τοσο ηλιθιοι ειναι οι πολιτικαντηδες μας!

      Διαγραφή
  2. δε γνωρίζω περίκλειστη αεροστεγή χώρα αλλά γνωρίζω ότι οι κάτοικοι αυτής της χώρας έχουν αεροστεγή μυαλά.ας νομίζετε ό,τι θέλετε...

    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]