Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραμπ προς Ερντογάν: «Μην βλάψετε Αμερικανό στη Συρία»


Προειδοποίηση στον Ταγίπ Ερντογάν πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με «μεγάλα προβλήματα» εάν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις βλάψουν οποιοδήποτε στέλεχος των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων που βρίσκεται στη Συρία, απηύθυνε ο Ντόναλντ Τραμπ το βράδυ της Δευτέρας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών, ο Αμερικανός Πρόεδρος επισήμανε στον ομόλογό του πως «αν χτυπηθεί οποιοσδήποτε από τους ανθρώπους μας, θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα», όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Τραμπ.

Παράλληλα, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ έλαβαν μέτρα για να περιορίσουν τη δράση της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας στη βορειοανατολική Συρία, όπως ανέφερε Αμερικανός αξιωματούχος στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός της Τουρκίας από τον κατάλογο των σχεδιαζόμενων συμμαχικών αεροπορικών αποστολών, που χρησιμοποιείται από το Πεντάγωνο για τον συντονισμό των αεροσκαφών διαφόρων δυνάμεων που κάνουν εξόδους σε περιοχές επιχειρήσεων, καθώς και η διακοπή της ενημέρωσης της Άγκυρας για τη συλλογή πληροφοριών, επιτήρηση και αναγνώριση των αμερικανικών δυνάμεων που μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]