Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση Σαλβίνι σε Ρ. Γκιρ: Να πάρει τους μετανάστες στη βίλα του


«Μπορεί να τους πάρει τους 160 μετανάστες του Open Arms μαζί του στο Χόλιγουντ», ήταν η απάντηση που έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Ιταλία Ματέο Σαλβίνι στην έκκληση που απηύθυνε την Παρασκευή ο σταρ του Χόλιγουντ Ρίτσαρντ Γκιρ προς την ιταλική κυβέρνηση να βοηθήσει τους μετανάστες που βρίσκονται στο πλοίο αυτό.

Ο Αμερικανός ηθοποιός κάλεσε τη Ρώμη να πάψει "να δαιμονοποιεί ανθρώπους" και να βοηθήσει τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα πάνω στο πλοίο αυτό μιας ισπανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης.

Ο Γκιρ, ο οποίος επισκέφθηκε το Open Arms την Παρασκευή για να δείξει την αλληλεγγύη του, συμμετείχε σε συνέντευξη Τύπου στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα και ζήτησε να επιτραπεί να αποβιβασθούν οι 160 μετανάστες που βρίσκονται πάνω στο πλοίο.

Ο διάσημος ηθοποιός συνέκρινε κατά τη συνέντευξη αυτή την πολιτική κατάσταση στην Ιταλία, όπου ο Σαλβίνι έχει επανειλημμένως αρνηθεί αιτήματα ελλιμενισμού πλοίων που διασώζουν μετανάστες, με την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.


"Έχουμε τα δικά μας προβλήματα με πρόσφυγες που έρχονται από την Ονδούρα, το Σαλβαδόρ, τη Νικαράγουα, το Μεξικό... Είναι πολύ παρόμοια με αυτά που περνάτε εδώ", είπε κατηγορώντας πολιτικούς τόσο στην Ιταλία όσο και στις ΗΠΑ ότι δαιμονοποιούν τους μετανάστες.

"Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα παντού στον πλανήτη. Και θα σταματήσει αν πούμε να σταματήσει", τόνισε ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

"Λαμβάνοντας υπόψη την ανησυχία που εκφράζει αυτός ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος για την τύχη των μεταναστών του Open Arms, τον ευχαριστούμε: μπορεί να πάρει μαζί του πίσω στο Χόλιγουντ, με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, όλους αυτούς που επιβαίνουν (στο πλοίο αυτό) και να τους φιλοξενήσει στις βίλες του. Σε ευχαριστούμε Ρίτσαρντ!", υπογραμμίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών Σαλβίνι μετά την έκκληση του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Γκιρ,όπως και ο κάθε Γκιρ,Ντε Νίρο και άλλοι ζαπλουτοι ηθοποιοί
    του hollywood,είναι τελείως αποκομμένοι από την μεγάλη μάζα του αμερικανικού λαού.Ειναι υπέρμαχοι της"open society" τουSoros,των
    συνεχών επεμβάσεων του βαθέως αμερικανικού.κρατους στις εσωτερικές
    υποθέσεις άλλων χωρών,και υποστηρικτές των αεναων εγκληματικών πολέμων.Δεν ενδιαφέρονται για τους λαθρομετανάστες.Μονο την ατζέντα των παγκοσμιοποιημένο προωθούν και ,φυσικά και την δική των προβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]