Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η... συνέχεια του κράτους


Πρόκειται για την μόνιμη επωδό των μνημονιακών -εσχάτως... αντιμνημονιακών- κυβερνήσεων για να δικαιολογήσουν την συνθηκολόγηση με τους δανειστές.

Με εξαίρεση τον Τσίπρα, ο οποίος λόγω αμάθειας καθυστέρησε να ασπαστεί το εν λόγω μότο με αποτέλεσμα να φορτώσει στην ήδη βασανισμένη από τα μνημόνια πατρίδα άλλα 100 δισ., οι υπόλοιποι εξ αρχής το τήρησαν με ευλάβεια.

Περιλαμβανομένου, δυστυχώς, και του Μητσοτάκη.

Που αίφνης με το που κάθισε κι αυτός στην αναπαυτική καρέκλα του Μαξίμου, ξέχασε τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ που προεκλογικά είχε κάνει σημαία για να λάβει την ψήφο των πολιτών.

Κουβέντα για την καταστροφική περίοδο Βαρουφάκη.

Κουβέντα για το ξεπούλημα της περιουσίας μας για τα επόμενα 100 χρόνια.

Θάφτηκαν κάτω από το υποτιθέμενο πρόγραμμα ανάπτυξης και ανάτασης της χωράς, που ακόμη αναμένει την έγκριση των δανειστών.

Και δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι τα νέα βάρη που θα το συνοδεύουν, κατόπιν της εγκρίσεως.

Καθώς ως γνωστόν οι... γαλαντόμοι δανειστές δεν δίνουν τίποτε δωρεάν.

Ίσως αν η νέα κυβέρνηση έφερνε μονομερώς στην Βουλή και ψήφιζε με... ένα νόμο κι ένα άρθρο τις μειώσεις των φορολογικών συντελεστών και των πλεονασμάτων να ήταν διαπραγματευτικά σε ευνοϊκότερη θέση.

Βλέπετε όμως η... συνεχεία του κράτους την εμποδίζει.


Κι αναμένει το πράσινο φως από τους δανειστές, οι οποίοι με την σφραγίδα των προηγούμενων κυβερνήσεων που... συνέχιζαν την λαμπρή πορεία του κράτους, ανάχθηκαν σε αποικιοκράτες.

Αυτή είναι η πραγματικότητα κι ας προσπαθούν όσο θέλουν οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί των νέων κυβερνώντων να διαστρεβλώσουν.

Για να αντιληφθείτε το μέγεθος του νέου κυβερνητικού παραμυθιού περί περήφανης Ελλάδας, αρκεί η υπόσχεσή τους για μείωση των πλεονασμάτων από το 2021. Τη στιγμή που ο Τσίπρας έχει υπογράψει για πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022.

Προφανώς δηλαδή, έπειτα από... σκληρές διαπραγματεύσεις θα καταφέρουν να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα της πρώτης φοράς αριστερά που τόσο μίσησαν.

Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα ελαφρώσουν κάπως τον δύσμοιρο λαό... για να έχει συνέχεια το κράτος.

Στο μεταξύ... ας απολαύσουμε το ξεπούλημα του κρατικού πλούτου που βαφτίστηκε ανάπτυξη.

Η αρχή γίνεται με την απαξίωση της ΔΕΗ και έπεται συνέχεια.

Άλλωστε η Αγία Οικογένεια διαθέτει το απαραίτητο know how.

Ασχέτως αν στις προσπάθειές της να πουλήσει τον ΟΤΕ, έχασε την εξουσία.

Φρονούμε ότι ο Κυριάκος έχει διδαχθεί από τα λάθη της οικογένειας και θα αποφύγει τις κακοτοπιές.

Ίδωμεν...

Αδέξιος Δεξιός
AntiNewsΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]