Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψηφίζεις Μητσοτάκη για να σε κυβερνήσει ο Χρυσοχοΐδης;


Της Λέττας Καλαμαρά

Βομβαρδισμός δημοσιευμάτων από εχθές για τον νέο Υπουργό Δημόσιας Τάξης που οφείλει να ελέγχει την ΕΥΠ, το Ρουβίκωνα, το Λιμενικό και τους παράνομους μετανάστες για τον απόμαχο πολιτικό Χρυσοχοϊδη, δεξί χέρι του Πρωθυπουργού της εθνικής συμφοράς Σημίτη. Αν μετά από 10 χρόνια Μνημόνια επιστρέφουμε στους ανθρώπους που κατέστρεψαν την Ελλάδα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ασφαλώς θα πρόκειται γαι μία κοροϊδία του ελληνικού λαού που ψήφισε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον κυβερνήσει το βαθύ και καταδικασμένο πολιτικά ΠΑΣΟΚ. Ένα τέτοιο πολιτικό ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αποδεκνύει απλά τον έλεγχό του από παράκεντρα εξουσίας και τη θνησιγενή κυβερνητική πολιτική του.

Χωρίς δημοκρατικό έλεγχο από εκλεγμένο Υπουργό στα ευαίσθητα θέματα πληροφοριών ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένα έρμαιο επιλεγμένης πληροφόρησης. Είναι απορία πώς το αριστερό χέρι του Αλέξη Τσίπρα επικεφαλής της ΕΥΠ κ.Ρουμπάτης βρίσκεται ακόμα στη θέση του. Για να ενημερώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη φαντάζει απίθανο. Έπρεπε να αντικατασταθεί εχθές.


Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται και η απεγνωσμένη προσπάθεια δημοκρατικού διαχωρισμού της νομοθετικής από την εκτελεστική εξουσία. Ενώ η εξουσία στη δημοκρατία πηγάζει από το λαό και την ψήφο του το βαθύ Κράτος της Ελλάδας ολιγαρχών και λαθρεμπόρων πιέζει ασυφυκτικά στο διορισμό Υπουργών από ξένα παράκεντρα εξουσίας με τη σιωπηρή αποδοχή των Πρωθυπουργών. Το έκανε με τον Αλέξη Τσίπρα θέλει να το συνεχίσει.

Ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει το λάθος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν να είναι αργά. Χρειαζόμαστε δημοκρατία των άξιων και όχι αριστοκρατία σκοτεινών σαλονιών.

Έλεος πια, κύριε Μητσοτάκη...

TheDayAfter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ "ανωνυμε 8 Ιουλίου 2019 - 11:57 μ.μ" πιστεύεις στις εκλογές; περίεργο δεν είναι το αποτέλεσμα; είναι δυνατόν ο συριζα να έλαβε αυτό το ποσοστό; όλοι στο περιβάλλον μου έχουμε αμφιβολίες.

      Διαγραφή
    2. Τα δημοσιευθέντα από το ΥΠΕΣ αποτελέσματα των ευρωεκλογών ΚΑΙ των εθνικών εκλογών, είναι αποτελέσματα SINGULAR LOGIC, δηλαδή "μαγειρεμένα" όπως θέλει η ΝΤΠ για να συνεχίσει η καταστροφή της Ελλάδας και του Ελληνισμού με τα τα γνωστά επαναλαμβανόμενα όργανα - υποτελείς στην εξουσία. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι αυτές οι πραγματικές ψήφοι των Ελλήνων που πήγαν στίς κάλπες και τις δύο Κυριακές. Ολα ήταν προαποφασισμένα και τελείως ανεξέλεγκτα τα αποτελέσματα από όποιον προσπαθήσει να τα ελεγξει, ως συνήθως.

      Διαγραφή
  2. Η θέση του Χρυσοχο'ί'δη στο υπουργείο ήταν από τις εντολές Πάιατ στον Κούλη κατά την συνάντησή τους πριν τις εκλογές, διότι και κατά την θητεία του επί ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης εντολές της "πρεσβείας" εκτελούσε, έτσι οι των ΗΠΑ στην Αθήνα θα νιώθουν καλύτερα έχοντας δικό τους άνθρωπο εκεί, ο οποίος ήδη πέρασε τις εξετάσεις τους επιτυχώς. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι εντολές που πήρε από το προηγούμενο φθινόπωρο ο Κούλης από το ιερατείο των Βρυξελλών: να συμπεριλάβει σε ψηφοδέλτια και θέσεις διακυβέρνησης και άτομα από την κεντροαριστερά, ώστε να αρχίσουμε να συνηθίζουμε τα συνεχή σκληρά μέτρα που θα εφαρμόζονται εις βάρος μας και να τα αποδεχόμαστε, αφού θα εφαρμόζονται από όλους όλων των παρατάξεων. Ισοπέδωση σε όλα είναι ο τελικός στόχος της ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]