Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη ΓΑΔΑ ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα


Κατηγορείται για επίθεση στον ΣΕΒ και αναρτήσεις

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθη πριν από λίγο ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ, αλλά και για τις αναρτήσεις του στο διαδίκτυο μέσω των οποίων απειλούσε με χτυπήματα σε τουριστικές περιοχές, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω στέλεχος του Ρουβίκωνα απείλησε πως θα ακολουθήσουν πολλές επιθέσεις σαν εκείνη στον ΣΕΒ, αν η κυβέρνηση ακολουθήσει τη «μηδενική ανοχή», όπως έχει τονίσει, για τέτοια φαινόμενα.


Παράλληλα, στο αυτόφωρο παραπέμφθηκαν για πλημμέλημα τα δυο μέλη του Ρουβικώνα που συνελήφθησαν για την επίθεση με μπογιές στο ΣΕΒ. Στα δύο μέλη του Ρουβίκωνα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Υπενθυμίζεται ότι χτες μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο κτίριο του ΣΕΒ, επί της οδού Ξενοφώντος στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία είχε προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές, οι δύο εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]