Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθη με ναρκωτικά ο Ρομά που οργάνωνε μετακινήσεις υπέρ Τσίπρα


Με ένα κιλό χασίς συνελήφθη ο Ρομά που είχε αναλάβει να συγκεντρώσει τους ομοεθνείς του από τις ευρύτερες περιοχές της βόρειας Ελλάδας στην κεντρική πλατεία της Λαμίας, για να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού, πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με το σήμα του Αρχηγού της αστυνομίας, στις 11 το πρωί του Σαββάτου, χθες, στη Λαμία, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Φθιώτιδας μετά από πληροφορίες σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Βαλάντης Χαλιλόπουλος με τη σύζυγό του και εντόπισαν ένα κιλό και 18 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Αμέσως συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο κ. Χαλιλόπουλος, αρνήθηκε την κατηγορία και ζήτησε εξέταση DNA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος των Ρομά στη Στερεά Ελλάδα είχε μιλήσει στις κάμερες για την οργανωμένη μετακίνηση στην ομιλία Τσίπρα, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα να συμμετέχουν οι Ρομά σε οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος των Ρομά στη Στερεά Ελλάδα είχε μιλήσει στις κάμερες για την οργανωμένη μετακίνηση στην ομιλία Τσίπρα, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα να συμμετέχουν οι Ρομά σε οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση"


    ...υπο την προϋποθεση οτι θα τα "σκανε" οι συριζαιοι στους τσιγγανους!!

    Και βεβαιως ο,τι "σκανε" δεν ειναι λεφτα των συριζαιων, αλλα επιδοτησεις του Ελληνικου κρατους!

    Αλλα αφου ειναι ολα αυτα νομιμα,τοτε ειναι και ηθικα!

    Ξεφτυλισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια απορία έχω, γιατί όλοι οι γύφτοι ονομάζονται "Χαλιλόπουλοι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]