Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Σύντροφοι, ξεφτιλίσατε τα πάντα


Δριμεία κριτική για τα πεπραγμένα των στελεχών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ρουσφέτια, τις τακτοποιήσεις και τους διορισμούς ημετέρων μέχρι την τελευταία ημέρα, άσκησε η πρώην βουλευτής του κόμματος Δέσποινα Χαραλαμπίδου, επισημαίνοντας ότι: «τίποτα δεν σας σώζει, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή».

Με αφορμή τις μαζικές τροπολογίες που πέρασαν τις τελευταίες ημέρες και σχολιάζοντας τη στάση των υπουργών και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε σε μέσο μαζικής ενημέρωσης:

«Έγινα βουλευτής τον Μάιο του 2012 και ενώ ήμουν βουλευτής, η μοναδική αδερφή που έχω, έφυγε μετανάστρια στη Γερμανία και δουλεύει με μερική απασχόληση σε νοσοκομείο ως καθαρίστρια.

Η κόρη μου ήταν ήδη πτυχιούχος ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να την πάρω ως συνεργάτη μου και δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει σε φροντιστήριο μερικές ώρες την εβδομάδα.

Τίποτα δεν σας σώζει, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Για την Συμφωνια των Πρεσπων τι πιστευει η κυρια;

    Για τα χτυπηματα εις βαρος της Ορθοδοξιας,της Ιστοριας ,της γλωσσας μας και της προπαγανδας περι

    πολυπολιτισμικης κοινωνιας μεσω λαθροελληνων γιατι δεν λεει κουβεντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]