Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Sabah: Αυτό είναι το κρησφύγετο Γκιουλενιστή στην Ελλάδα


Φωτογραφίες από τον τόπο κατοικίας στην Αθήνα φερόμενου ηγετικού στελέχους της οργάνωσης του Φ. Γκιουλέν, αλλά και πλήρη στοιχεία ακόμα και για το σχολείο των παιδιών του, παραθέτει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα το «Ειδικό Τμήμα Πληροφοριών» της ανακάλυψε το «άκρως απόρρητο» μέρος στην Αγία Παρασκευή στο οποίο μένει υψηλόβαθμο στέλεχος των Γκιουλενιστών, που συντονίζει τη μετάβαση άλλων μελών της οργάνωσης στην Ευρώπη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται η ακριβής διεύθυνση διαμονής, οι πινακίδες του αυτοκινήτου, ακόμα και η επιχείρηση τροφίμων που διατηρεί σε Παγκράτι και Ζωγράφου. Σύμφωνα με τη Sabah o Τούρκος γκιουλενιστής διαμένει απέναντι από σχολείο όπου στέλνουν τα παιδιά τους Έλληνες διπλωμάτες και στελέχη των μυστικών υπηρεσιών.

Πάντως στην ίδια περιοχή όπου διαμένει ο Τούρκος υπήκοος, τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν προσαχθεί δύο Τούρκοι που εντοπίστηκαν από φύλακα έξω από σχολείο. Ο φύλακας τους θεώρησε ύποπτους και ειδοποίησε την ασφάλεια Αγίας Παρασκευής που τους προσήγαγε για εξακρίβωση στοιχείων.


Όπως είχε αποδειχθεί τότε επρόκειτο για δημοσιογράφους της εφημερίδας Sabah, οι οποίοι είχαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τις άδειες, και ήθελαν να κάνουν, όπως ισχυρίζονταν, ρεπορτάζ για την ελληνοτουρκική φιλία με παιδιά Τούρκων διπλωματών που μαθητεύουν στο σχολείο. Οι Τούρκοι υπήκοοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]