Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και το πρόστιμο στον ψευτομουφτή Ξάνθης


Τα κοινά στοιχεία Τσίπρα - Μεταξά, η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών που ζητούν οι Τούρκοι και ο ψευτομουφτής Ξάνθης που παριστάνει τον ήρωα

Ο Άγγελος Συρίγος δήλωσε για τις τουρκικές γεωτρήσεις: «Από την ώρα που βγάζεις το πιστόλι από τη θήκη, μπορεί και να χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις και να είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό. Εγώ πιστεύω ότι άμα πάει να μπει σε ελληνική υφαλοκρηπίδα πρέπει να περάσει ένα εξίσου σαφές μήνυμα ότι αν πάτε να κάνετε κάτι τέτοιο το πλοίο θα βυθιστεί. Τελεία. Χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να το κουράζουμε».

Λόγω έλλειψης παιδείας, ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριέλαβε τον Ιωάννη Μεταξά σε προεκλογικό σποτ. Έγινε αντιληπτό μετά από λίγο και αποσύρθηκε, αλλά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Υποθέτω, ότι συνέβη λόγω των κοινών στοιχείων Μεταξά-Τσίπρα. Είπαν και οι δύο «όχι». Ο ένας το 1940 και δοξάστηκε η Ελλάδα, ο άλλος στο δημοψήφισμα του 2015 και δοξάστηκε η κωλοτούμπα.

Οι Τούρκοι ζητούν αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας. Γιατί εμείς δεν απαιτούμε να εφαρμοστεί η Συνθήκης της Λοζάνης, και να έχουν το ειδικό καθεστώς που προβλέπεται στην Ίμβρο και Τένεδο;

Είπε ο Τσίπρας και το λένε πολλοί. Πρόκειται για ένα από τα πολλά κοινωνικά στερεότυπα που τα παπαγαλίζουμε, χωρίς να πολυσυλλογιστούμε τι λέμε. «Δεν υπάρχει πολυτιμότερο πράγμα από την ανθρώπινη ζωή», είπε ο πρωθυπουργός. Πολύτιμη η ζωή, αλλά όχι το πολυτιμότερο αγαθό για τους Έλληνες.

Επειδή απλούστατα, τιμάμε τις γυναίκες του Ζαλόγγου και της Αραπίτσας, επειδή πάνω από την ζωή τους, έβαλαν την τιμή και την αξιοπρέπεια. [Και όταν αναφέρομαι σε Έλληνες, εννοώ αυτούς που θέλουν να είναι Έλληνες, κι όχι αυτούς που έτυχε. Αυτοί άλλωστε, πάνω από ο,τιδήποτε έχουν την καρέκλα και το βόλεμα].


Η αθλιότητα των τουρκόψυχων σε όλη της την έκταση. Ο ψευτομουφτής Ξάνθης ζητά οικονομική ενίσχυση από τους πιστούς μουσουλμάνους για ένα πρόστιμο που του επέβαλε η εφορία. Δεν αναφέρει την αιτία επιβολής του προστίμου, παρά κάποιες αόριστες δικαιολογίες για έναν έρανο και ένα δάνειο που έκανε, και για ισχυρισμούς που δεν έγιναν αποδεκτοί από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται κατά κρατών, πάντα διώκονται και ότι οι ανάλγητοι (αναίσθητοι) σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσπαθούν να τους τρομάξουν (αυτούς που αγωνίζονται κατά κρατών) με απειλές, δικαστήρια και φυλακίσεις. Παριστάνει και τον ήρωα δηλαδή που τον καταδιώκει το ελληνικό κράτος, που είναι «αναίσθητο σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όπως λέει.

Όμως, δεν αποκαλύπτει ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε επειδή δεν δικαιολόγησε με πόθεν έσχες την αγορά ενός πολυτελούς Jeep. Πού βρέθηκαν τα χρήματα για την αγορά, αφού δεν είχε επαρκές εισόδημα ή αποταμιεύσεις, ή μισθό από κάποια εργασία για να το δικαιολογήσει;

Ποια είναι τελικά η ασχολία του κυρίου Μέτε από ποιον πληρώνεται, αν πληρώνεται; Αν δεν πληρώνεται τότε πως συντηρείται και πως καλύπτει όλα τα έξοδα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό, ή τις περιοδείες γενικότερα; Αν έχει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες γιατί δεν δηλώνεται στην φορολογική του δήλωση;

Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ελέγξει τους τουρκοπράκτορες, οι οποίοι ζουν άνετα χωρίς να αμείβονται νομίμως από κάπου.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]