Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέμα «τουρκικής μειονότητας» στην… Θεσσαλονίκη έθεσε η Άγκυρα


Ζήτημα δικαιωμάτων των... «Τούρκων» στη Θεσσαλονίκη έθεσε για πρώτη φορά επίσημα η Άγκυρα, διά στόματος του νεοκλεγέντος προέδρου της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σεντοπ!

Υπενθυμίζεται ότι σε παρόμοιο τόνο εκφράστηκε και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τα θρησκευτικά δικαιώματα της μειονότητας στη Θράκη και ότι οι μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα δεν μπορούν να δηλώσουν ότι είναι «Τούρκοι».

Εν προκειμένω, ο Σεντόπ στην ομιλία του στη 14η Σύνοδο Κοινοβουλευτικής Ένωσης του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (ISIPAB) εκανε ειδική αναφορά, τόσο στην «παραβίαση δικαιωμάτων» στην Ελλάδα, όσο και στο Κυπριακό

«Στην Ελλάδα η μουσουλμανική - τουρκική μειονότητα υφίσταται άδικες πρακτικές. Οι ελευθερίες και τα δικαιώματα δεν παραβιάζονται μόνο στη Δυτική Θράκη, αλλά και στη Θεσσαλονίκη και στα νησιά της Ρόδου και της Κω», δήλωσε ο Σεντόπ.

"Θα μας στηρίξει ο μουσουλμανικό κόσμος"

Μιλώντας για το Κυπριακό, τόνισε ότι το Κυπριακό δεν έχει ακόμη λυθεί εξαιτίας της Δύσης που επιμένει να στηρίζει τους Ελληνοκύπριους. «Τα αδέλφια μας οι Τουρκοκύπριοι θα αναζητήσουν ειρηνική λύση με την υποστήριξη και την αλληλεγγύη του μουσουλμανικού κόσμου», σημείωσε του κόσμου δηλαδή που η Ελλάδα δέχεται απροβλημάτιστα παράνομους μετανάστες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]