Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: Σχεδόν το ένα τρίτο των πολιτών έχει αρνητική άποψη για την ΕΕ


Σχεδόν το ένα τρίτο των Γερμανών δηλώνουν ότι έχουν αρνητική άποψη για την ΕΕ ενόψει των ευρωεκλογών του Μαϊου, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση.

Ενώ το 31% απάντησαν ότι έχουν αρνητική άποψη, το 57% έχουν θετική, ενώ το 11% δεν έχουν σχηματίσει άποψη, προκύπτει από τη δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την εταιρεία έρευνας της αγοράς Splendid Research.

Οι ευρωεκλογές θα διενεργηθούν στις 26 Μαϊου στη Γερμανία με τις πολιτικές δυνάμεις κατά του κατεστημένου να προσβλέπουν σε εκλογικά οφέλη.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων κατατάσσουν στα θετικά της συμμετοχής στην ΕΕ την απουσία περιορισμών στις μετακινήσεις και την εργασία εντός της ΕΕ καθώς και την ύπαρξη ενός κοινού νομίσματος και την ελεύθερη διακίνηση προϊόντων και υπηρεσιών.


Στη δημοσκόπηση οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να καταθέσουν την άποψή τους για το σχεδιαζόμενο Brexit με την πλειοψηφία εξ΄αυτών να απαντά ότι η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για την οικονομία και την πολιτική κατάσταση τόσο στη Βρετανία όσο και στις υπόλοιπες χώρες μέλη της ΕΕ.

Συνολικά το 85% απάντησαν ότι θα δέχονταν την επιστροφή της Βρετανίας στο μπλοκ μετά την έξοδό της.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]