Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βορειοηπειρώτες: Η απόπειρα να μας αποτελειώσουν δεν πέρασε


Ο αγώνας συνεχίζεται...

Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ομόνοια» επισημαίνει ότι «απόπειρα να μας αποτελειώσουν δεν πέρασε, χάρη στην αντίδραση και την ενότητα μας» και ξεκαθαρίζει ότι οι αγώνες θα σταματήσουν όταν όλοι οι τίτλοι των Χειμαρριώτών εγγραφούν στο υποθηκοφυλακείο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της
«σε μια πρωτοφανή στα χρονικά ενέργεια, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να εξαφανίσει από την ιστοσελίδα της εφημερίδας της κυβέρνησης την απόφαση 172. Το κατά ποσό η απόφαση αυτή έχει νομική ισχύ το διερευνούν οι δικηγόροι μας, αλλά για άλλη μια φορά τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα».
Ωστόσο, όπως σημειώνει
«για αυτό τα ξεκαθαρίζουμε εμείς: Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δοθεί τίτλος ιδιοκτησίας σε κάθε Χειμαρριώτη για τη γη των πατέρων του. Δε θα σταματήσουμε τον αγώνα μέχρι αυτοί οι τίτλοι να εγγραφούν στο υποθηκοφυλακείο».


Όπως τονίζουν,
«όταν θα έχει γίνει αυτό, είμαστε έτοιμοι για διάλογο με την αλβανική κυβέρνηση για να συζητήσουμε ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με τους νόμους και τα διεθνή στάνταρ. Όχι με κλεψιές και κοροϊδίες, που σκοπό έχουν να μας διώξουν από τον τόπο μας».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]