Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μακεδονικά σήματα: Όταν θα είναι πολύ αργά για δάκρυα και... συγγνώμες


Όποιος δεν παραδέχεται την πραγματικότητα, απλώς, τυφλώνεται από το κομματικό του πάθος και δεν τη βλέπει επειδή φορά παρωπίδες

Η ιστορία με τα μακεδονικά προϊόντα που στο εξής θα πρέπει να ...ζητούν την άδεια των σκοπιανών για να προωθούνται στις αγορές του εξωτερικού και να προβάλλονται στις μεγάλες ξένες εκθέσεις, μόνο αστεία δεν είναι. Κι όσοι από την κυβέρνηση έσπευσαν να την υποβαθμίσουν πάνω στο άγχος τους να μην θολώσει η συμφωνία των Πρεσπών, θα αντιληφθούν σε μικρό βάθος χρόνου ότι διέπραξαν ένα ολέθριο σφάλμα. Με άγνωστες προς το παρόν συνέπειες, εθνικές, οικονομικές, επιχειρηματικές και άλλες.

Αυτή η τελευταία «προειδοποίηση» από το Πεκίνο, ότι δηλαδή θα πρέπει να ζητηθεί η άδεια από τα Σκόπια για να μπορέσει να προβληθεί σε κινεζική έκθεση τροφίμων γνωστή βορειοελλαδίτικη οινοποιία, της οποίας τα κρασιά φέρνουν την ένδειξη Μακεδονίτικα, είναι ενδεικτική του τι έπεται. Σε λίγο καιρό θα είναι ανεξαιρέτως οι ελληνικές εταιρίες που θα πρέπει να αδειοδοτούνται από τα Σκόπια για να διαφημιστούν εκτός συνόρων και προσοχή: αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά η σκληρή πραγματικότητα. Κι όποιος δεν την παραδέχεται, απλώς, τυφλώνεται από το κομματικό του πάθος και δεν τη βλέπει επειδή φορά παρωπίδες.


Κι εύλογα γεννάται το ερώτημα; Τι θα γίνει τότε; Απολύτως τίποτα. Για τον απλό λόγο ότι δεν θα υπάρχουν περιθώρια για αντιδράσεις. Η Ελλάδα θα έχει περιθωριοποιηθεί και όσοι τώρα χαϊδεύουν τα αυτιά των κυβερνώντων και τους χτυπούν τις πλάτες επιδοκιμαστικά, τότε θα σηκώνουν τους ώμους αδιάφορα. Σαν να λένε «όταν υπογράφατε, δεν ξέρατε»;

Κι ο ελληνικός λαός; Στο όνομα του οποίου γίνεται ό,τι γίνεται; Αυτός, απλώς, θα γκρινιάζει, θα διαμαρτύρεται, αλλά θα είναι πολύ – πολύ αργά. Η εκλεγμένη από τον ίδιο κυβέρνηση, που υπέγραψε αυτή την συμφωνία το πιθανότερο είναι ότι θα έχει περιέλθει στη λήθη. Τα απότοκα της υπογραφής της όμως θα μας συνοδεύουν για χρόνια...

Τειρεσίας
Voria https://www.voria.gr/article/otan-tha-ine-poli-arga-gia-dakria-ke-gia-singnomes


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ήλθε ο καιρός να δημιουργηθεί η Λέγκα του Βορρά γιατί με τα κόμματα των Αθηνών δεν πρόκειται ποτέ να καταγγελθεί η προδοτική συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κέλλυ, η αντίστοιχη Λέγκα του Βορρά υπάρχει ευτυχώς ήδη στην προδομένη Ελλάδα μας με την έμπρακτη γενναιότητα, συνεχή δράση και αποφασιστικότητα του Στρατηγού Ελευθερίου Συναδινού που ενώνει τις πατριωτικές δυνάμεις για την προάσπιση και ελευθερία της Πατρίδας. Αξίζει να δεις τα πεπραγμένα του στο Ευρωκοινοβούλιο για τα εθνικά μας συμφέροντα και να πληροφορηθείς το πρόγραμμά του για μία Ελλάδα που να ανήκει στους Ελληνες, όταν τα γνωστά κόμματα των Αθηνών συνεχίζουν να παίρνουν οδηγίες για την τελική μας διάλυση από τα ξένα αφεντικά τους.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]